Užasno je na koji način se odnosio onaj#!!*&%$#grmhr!! iz hopine priče ...dok to čitam , dođe mi i da zaplačem od žalosti i da tom ...očitam bukvicu iz pristojnosti.
Takvo ponašanje je u civiliziranom svijetu nedopustivo, naravno, svugdje osim kod nas.
Mislim i da mi, pacijenti općenito, a u ovom slučaju rodilje, upravo doprinosimo tome, jer se kod nas čovjeka u bijeloj kuti još uvijek gleda kao u Boga kojem se ništa ne smije reć, ali zato mi od njega moramo svašta progutat.
Liječnička je profesija ipak samo profesija, oni postoje tu zbog nas, da nas liječe ili da pomognu oko poroda, tako bi barem trebalo biti.
Izgleda da su mnogi od njih to putem zaboravili, a neki očito to nikad nisu ni shvatili.
Zaista je krajnje vrijeme da žene prestanu gutat takve bezobraštine i da se tome usprotive, samo teško je to dok šibaju trudovi ...sigurno je to razlog zašto se ovima u Splitu ne sviđa ideja da su očevi na porodu..tada bi sigurno morali upristojit svoj ton, jer bi inače takav doc. možda zaradio i koju pljusku od njenog muža ako bi ženi u trudu rekao da mu "ne puše u facu sa svojih 100 kila".
Stvarno, nevjerovatno...