Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Kako se klinci nose s nevidanjem oca?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mama Martina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moje cure njihov tata kupuje poklonima. Samo što su one još relativno male pa da ne kuže. Dođe po njih max 2 puta tjedno po 1-2h što nije dovoljno. Vikendima nikada nisu s njime. Ne znam do kada će tako moći. Već sam nebrojeno puta s njime razgovarala o tome, ali nikakvog pomaka. Već se osjećam glupo i ne želim mu "gurati" njegovu djecu. Samo kažem, on njih, za sada, kupuje poklonima i njima je to dovoljno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mama Martina prvotno napisa Vidi poruku
    Moje cure njihov tata kupuje poklonima. Samo što su one još relativno male pa da ne kuže. Dođe po njih max 2 puta tjedno po 1-2h što nije dovoljno. Vikendima nikada nisu s njime. Ne znam do kada će tako moći. Već sam nebrojeno puta s njime razgovarala o tome, ali nikakvog pomaka. Već se osjećam glupo i ne želim mu "gurati" njegovu djecu. Samo kažem, on njih, za sada, kupuje poklonima i njima je to dovoljno.
    zbog cega on ne bi recimo kupovao te poklone jer ih voli? mi uredno zivimo skupa i mali zna da od tate dobije sve sto mu adne na pamet, tata ne zna reci ne. ne vidim nista ruzno u tome da se tata zabavlja sa njim nabavljajuci mu najbesmislenije besmislice

koliko je cesto ostajao sa sa njima kad su bile bebe? koliko je cesto vodio potpunu brigu od njima dok ste jos zvjeli skupa? koliko je cesto kuhao, cistio kucu, prao ves?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •