Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: naknade i bolovanja usred komplikacija u trudnoći

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno naknade i bolovanja usred komplikacija u trudnoći

ovako zanima me: radila sam uzastopce 9 mjeseci na pola radnog vremena i otišla sam radi komplikacija u trudnoći na bolovanje.......kada sam na mirovinskom pitala koliko će mi iznositi naknada rekla mi je žena budući da nisam uzastopce godinu dana radila dobiti ću 831 kn naknade i sada imam što i vidjeti naknada mi iznosi 415 kuna........zbilja nekužim tko je tu lud

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

415 valjda jer si na pola radnog vremena
    neovisno o plaći, ako si na pola radnog vremena dobiješ i pola naknade

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    415 valjda jer si na pola radnog vremena
    neovisno o plaći, ako si na pola radnog vremena dobiješ i pola naknade
    ovo je točno
    shodno tome će ti onda i porodiljna naknada (koja puno iznosi 1663,00 Kn) tebi iznositi pola tj. 831 kn

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

žalosno...............mogu shvatiti za bolovanje ali za porodiljni..............ma tužno.................

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Drage moje, trebaju mi inf i to sto je moguce prije. 16.06. Sam prešla u dr. Firmu jer mi je u prošloj prekinut radni odnos zbog završetka zamjene! Problem je taj sto sam saznala da he firma u blokadi i da mi nije u mogućnosti isplatiti placu, a meni ce za bolovanj(kad krenem na njega) trebati potvrde o isplati plaća! Nije problem za ovih 5ipol mj s prošlog radnog mjesta, mene brinu ove koje nece biti isplacene!? Curke, sto mi je činiti? Probati sto prije na bolovanje ili? Hoce li mi ova jadna firma rušiti prosjek ili cu zbog nje biti na minimalcu bez obzira na ispunjenje uvjeta staza?
    I Jos jedno pitanje; moze li mi netko reci kad bi najranje mogla otvoriti bolovanje ako imam 11mj I 10 dana u 2010, 13 Dana u 2011. I u ovoj god.do sada 6mj da bih imams onih potrebnih 18mj u zadnje dvije godine?
    Nadam se da sam bila jasna p.s. Termin poroda mi je sredinom 11mj.
    Pozzz svima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •