Pokazuje rezultate 1 do 48 od 48

Tema: Zepter Totoluxo 6S šifra PWC-700

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Betonsku prašinu ću na grubo pomesti metlom. Nije problem. Problem je što se nakon takvih radova uvuče sitna prašina u svaki najmanji kutak stambenog prostora. To bi ovo čudo moglo riješiti.
    Nego me zbunjuje ovo na Njuškalu. Usisavač od 18.000,00 kn prodaje se za 5.500,00 kn a korišten svega 5 puta??? Halo?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Betonsku prašinu ću na grubo pomesti metlom. Nije problem. Problem je što se nakon takvih radova uvuče sitna prašina u svaki najmanji kutak stambenog prostora. To bi ovo čudo moglo riješiti.
    Nego me zbunjuje ovo na Njuškalu. Usisavač od 18.000,00 kn prodaje se za 5.500,00 kn a korišten svega 5 puta??? Halo?
    pa nije to tako čudno.
    Bi li ti dala više od 5500 za rabljeni usisavač?

da odgovorim na prethodno, ako se dobro sjećam kad vadiš vodu na dohvat ruke ti je i filter pa se to odmah pere. ali dopuštam da griješim, nije nam bio u posjeti neko vrijeme.
    ali da je dobar, dobar je.
    ima još jednu manu, velik je sa svom opremom, treba to sve negdje posložiti

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Prostora imam, nije problem.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerojatno više nema garanciju, tako da i to spušta cijenu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •