Results 1 to 48 of 48

Thread: Zepter Totoluxo 6S šifra PWC-700

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Ja sam se zapalila i ugasila što se tiče usisavača. Čak mi i nije žao dati lovu ako nešto vrijedi. Tuđu tetu u kuću ne bih. Uređaj (namjerno kažem uređaj, a ne usisavač) bih, ali će pričekati bolja vremena, ako ih bude. Zamišljam to ovako: umjesto da skidam teške zavjese, perem ih i peglam, prođem s uređajem preko njih, on s vreućom parom ubije grinje i usisa svu prašinu- zavjese ostaju čiste i ispeglane. Pređem s uređajem po madracima, tepisima, parketu, preko ormara, iznad ormara u svakoj sobi, dođem do kupaone - ja prelazim s uređajem a ono nestaju plijesni s fuga, zidovi koji stalno "plaču" ostaju čisti i suhi. Zatim parket - ako svaki dan ne uklonim prašinu s njega Prontom on će izgubiti sjaj. S uređajem mi više ne treba Pronto, samo lagano prelazim po podovima, ostaju sjajni i čisti....Science fiction? Pa zašto u 21. stoljeću ljudski rod ne bi izumio i takav uređaj? Uz to i njime vršiš kemijsko čišćenje odjeće, osvježavaš kapute i jakne i ...toliko toga...

Međutim, ovdje je izvjesno da košta 13.560 kuna. Da li je ova moja maštarija istinita, to ne znam. Možda probam jednog dana. U bolja vremena.
    Last edited by ljiljan@; 23.06.2012 at 10:17.

Administratorica puntica's Avatar

Quote Originally Posted by ljiljan@ View Post
    Ja sam se zapalila i ugasila što se tiče usisavača. Čak mi i nije žao dati lovu ako nešto vrijedi. Tuđu tetu u kuću ne bih. Uređaj (namjerno kažem uređaj, a ne usisavač) bih, ali će pričekati bolja vremena, ako ih bude. Zamišljam to ovako: umjesto da skidam teške zavjese, perem ih i peglam, prođem s uređajem preko njih, on s vreućom parom ubije grinje i usisa svu prašinu- zavjese ostaju čiste i ispeglane.
    kako si to zamislila? koliko se ja sjećam ne možeš imati istovremeno uključeno i usisavanje i paru, ne ide
    prvo bi trebala posisati zavjese, nakon toga parom počistiti i popeglati

sve to isto možeš dobiti sa čistačem na paru plus vodeni usisavač (gore sam već napisala, ponavljam ko papiga, znam) za puno manje para za istu kvalitetu

Quote Originally Posted by puntica View Post
    sve to isto možeš dobiti sa čistačem na paru plus vodeni usisavač (gore sam već napisala, ponavljam ko papiga, znam) za puno manje para za istu kvalitetu
    I meni je to opcija. Čekam samo da sazrije odluka - da se popuno ohladim od voljenog ali nedostupnog Zeptera i prihvatim ono što mogu. Sto kuna mjesečno u slijedećih godinu dana umjesto tisuću sto. Kad nemam ono što volim, volim ono što imam.