Ja sam se zapalila i ugasila što se tiče usisavača. Čak mi i nije žao dati lovu ako nešto vrijedi. Tuđu tetu u kuću ne bih. Uređaj (namjerno kažem uređaj, a ne usisavač) bih, ali će pričekati bolja vremena, ako ih bude. Zamišljam to ovako: umjesto da skidam teške zavjese, perem ih i peglam, prođem s uređajem preko njih, on s vreućom parom ubije grinje i usisa svu prašinu- zavjese ostaju čiste i ispeglane. Pređem s uređajem po madracima, tepisima, parketu, preko ormara, iznad ormara u svakoj sobi, dođem do kupaone - ja prelazim s uređajem a ono nestaju plijesni s fuga, zidovi koji stalno "plaču" ostaju čisti i suhi. Zatim parket - ako svaki dan ne uklonim prašinu s njega Prontom on će izgubiti sjaj. S uređajem mi više ne treba Pronto, samo lagano prelazim po podovima, ostaju sjajni i čisti....Science fiction? Pa zašto u 21. stoljeću ljudski rod ne bi izumio i takav uređaj? Uz to i njime vršiš kemijsko čišćenje odjeće, osvježavaš kapute i jakne i ...toliko toga...
Međutim, ovdje je izvjesno da košta 13.560 kuna. Da li je ova moja maštarija istinita, to ne znam. Možda probam jednog dana. U bolja vremena.