Zna li netko da li su već krenule isplate povrata poreza na dohodak za 2011?
Zna li netko da li su već krenule isplate povrata poreza na dohodak za 2011?
Baš mi je drago, napokon da čujem da je netko dobio pare!!!
Dal prvo dobijem Rješenje poštom?
Obično ti prije sjedne novac na račun (ako si napisala broj računa) nego što ti dođe rješenje.
Ma detaljno sam ispunila cijeli obrazac (sa posebnim naglaskom na broj tekućeg)...
Ako nema para za isplatu (u slučaju da iz nekog razloga nemam pravo na povrat), znate li možda da li bi tada došlo rješenje da nemam pravo ili bi me pustili da ko bedak iščekujem lovu...
Sad malo gnjavim...
postoji li kakav broj telefona ili neki drugi način da se sazna da li će uopće ići isplata... pun mi je k čekanja, dugovi mi stoje predugo a do plaće ima još ihihi![]()
imas besplatni broj na kojij mozes saznati stanje rjesavanja tvoje prijave. nazoves mislim ovaj broj, kazes oib i kaze ti je li rijeseno ili nije: 0800 66 99 33
ako nije rijeseno mozes probat zvat centralu i dobiti "svog" referenta ali obicno nisu razgovorljivi. mozes i otic osobno, tamo u av. dubrovnik, ja jesam jednom kad mi do 12-og nisu rijesili prijavu...
e da, "tip" ako ides osobno - uzmi bebu sa sobom u neku nosiljku. to je "karta" koja otvara skoro sva vrata![]()
ja sam upravo zvala onaj 0800 broj da saznam za mužev povrat i stvar je sljedeća: prijavu su zaprimili 07.05., ali još nije obrađena. Na moje pitanje kad možemo očekivati lovu odgovor je bio: bilo kad do kraja godine. zovite nas svako malo, pa ćemo provjeriti da li je obrađeno.
Ja sam rješenje dobila jučer poštom (Zg), a povrat mi sjeo prije nekih 9 dana, nisam ni skužila.
Zvala sam Poreznu i žena mi je preko telefona provjerila stanje. Prijavu su zaprimili prije cca 10 dana!!!! a poslala sam je krajem veljače!!!
Hebote kako dugo putuje koverta iz Zagreba u Zagreb!!! Bijesna sam ko ris, mamicu im njihovu tko god bio kriv za to!!!
Rekla je da je potražila ime referentice koja je zaprimila prijavu, ali je ta već izašla sa posla obzirom da je sutra blagdan (kako to već biva u nas Hrvata...). Toliko sam se raskukala oko love da je žena sama rekla da će je u utorak ujutro nazvati i zamoliti da pogurne isplatu.
Ja sam prošlih godina dobivala povrat negdje iza ljeta čini mi se, tak da me iznenadilo ove godine...
Mislim, nije neki iznos, al' čovjeka veseli.
Posljednje uređivanje od lola_34 : 21.06.2012. at 15:27
Joj sorry, nesto mi se pomijesalo u, glavi, pa mi se ucinilo da pise 2012 u tvom potpisu - a nema toga
Bebu posudjujem ako je bas kriza, trazim kavu zauzvrat (8 mjeseci, bucmast, jako se voli smijesiti strancima - bas sam danas se progurala preko ooooogromnog reda u MUP-u i sve obavila u 5 minuta)
Stiglo pre dva dana,baš sam se ugodno iznenadila, taman za Go, a očekivala sam tek poslje ljeta (kao i obično)
Moze li jedno pitanje u vezi povrat poreza? Moze li mi porez biti veci ako mi muz nije radio citavu godinu a nije bio upisan na mojoj poreznoj?
cindirella, postavi pitanje na ovoj temi http://forum.roda.hr/threads/78257-P...31#post2337631