pojelo mi post![]()
hvala na informaciji. Žar ptica mi nije palo na pamet ni provjerit![]()
oduševila sam se, odmah i rezervirala za ti i ja mali medo.
i mi obožavamo kazalište.
pojelo mi post![]()
hvala na informaciji. Žar ptica mi nije palo na pamet ni provjerit![]()
oduševila sam se, odmah i rezervirala za ti i ja mali medo.
i mi obožavamo kazalište.
Mi smo danas pokušali gledati Čokoladu i izašli van jer je Lei bilo preglasno.
Tako da ću od sad dobro provjeriti ovdje svaku predstavu.
Odgledali Tri praščića, dobro je!
Mima, nije ti mjerodavno što drugi kažu, svako djete drugačije doživljava predstavu. Moja mlađa ima samo dvije godine i gleda sve predstave, no njoj muzika nije preglasna, nju jedino preplaši ako neki striček glasno viče, njega se boji.
Mi smo Čokoladu gledali kad je B. imala dvije godine i nije ju razumjela pa joj je bilo malo dosadno, izvuklo nas je baš to što je bilo muzike jer to voli.
i mi smo gledali ČolodaduMima prvotno napisa
, i L je u jednom dijelu pitala zašto je toliko glasno i začepila je uši :/
i ne mogu vjerovati da nije bilo gužve, mi se odlučila otići u nedjelju popodne, došli 5 minuta prije i kupili karte
ne znam da li je razlog polupraznog kazališta glasna predstava ili nešto drugo :? ili je ponovo krenula era predstava gdje ne treba tjedna dana prije planirati vikend
Ljepše je vrijeme pa su ljudi vani - a i te predstave u Trešnji i nisu nešto. Čokolada se nije svidjela niti mojima, a bome i na Svaki pas ima svoj dan su se pomalo dosađivali
Lei se svidjelo ono što je vidjela (a bome i meni je obećavalo dobru zabavu); zapamtila je svaku riječ i ne prestaje se igrati predstave![]()
Ne znam što bi bilo da je vidjela cijelu predstavu, a ne znam niti kako je sve zapamtila ako joj je bilo toliko glasno i ružno.
planiramo u Žar ptica (prvi put) pa me zanima baš ovo što piše u postu koji sam kopiralaMony prvotno napisa
da li uopće ima smisla ići u redove koji su dalje (npr. 10,11...) i što je sa redovima 17-20, jel to neka galerija ili što (vidim nacrt sjedala, ali baš ne kužim kad to točno izgleda, uglavnom ta sjedala izgledaju malo odvojena)
netko tko je bio, ako mi može odgovoriti
mamaduda, prvi put smo slučajno završili na balkonu (to su ta 17 nadalje mjesta), drugi put sam uzela dolje i više nikad! Zadnji put smo opet bili gore, sto puta bolje. Osim ako dolje nemaš prvi red (koji mi se opet čini preblizu pa je teško djetetu dobiti the big picture), svakako preporučam uzeti balkon. I to 2. red nadalje, u prvom mi je Jana morala sjediti na koljenima i ja na rubu sjedišta jer od ograde ne bi ništa vidjela.
Osim toga, Žar ptica za svaku preporuku, tamo su mi najživlje predstave.
puno hvala na odgovoruJelka prvotno napisa
![]()
baš sam maloprije rezervirala balkon, 18 red, baš mi je drago vidjeti da nisam pogriješila
idemo gledati Ti i ja, mali medo
OK, dajte mi odajte tajnu - kak uspijete rezervirati te ulaznice???
Upravo u Maloj sceni zelim rezervirati predstavu za 4.4. i SVE je rezervirano :shock:
Malu scenu trebaš po mjesec dana (i više) unaprijed, ili nazoveš na dan predstave ako je netko otkazao, jer se rezervirane karte moraju kupiti do petka.
Žar ptica imaš na www.ulaznice.hr
ZKL uglavnom nema gužve.
Trešnja - 2 tjedna prije predstave su sva mjesta slobodna.
Ja uvijek rezerviram među prvima, a karte se kupuju dan prije predstave i uvijek čekam taj zadnji dan za slučaj da budemo spriječeni.
Jedno možda glupo pitanje, ali htjela bih kupiti ulaznice preko www.ulaznice.hr.
Klinci se računaju kao odrasla osoba ili? :?
Pretpostavljam ako idemo MM, ja i L. da kupim 3.
mislim da ti to ovisi o pravilima koja vladaju u pojedinom kazalištu, npr. u Trešnji obavezno svatko mora imati svoje mjestoLukina mamma prvotno napisa
za Žar ptica nisam sigurna, ali sam jučer rezervirala dvije karte za moju M. i sebe, najviše zbog toga da nam bude komotnije za sjediti
Happy prvotno napisa
Evo, ponukana ovim da rezerviram i po mjesec dana unaprijed u Maloj sceni, odoh na njihovu stranicu rezervirati za predstavu koja je 18.4. I opet - SVE su karte rezervirane :shock: :/ :?
Pa meni je to nemoguce pratiti - sta bi po cijele dan trebala visiti na njihovim stranicama da vidim kad izadje neka nova predstava koju bismo zeljeli gledati i da na vrijeme uskocim rezervirati ju :?
Samo da kazem da sam do sada samo jednom uspjela rezervirati tamo karte i da smo taj puta trebali otkazati, jer smo bili sprijeceni. I u zadnja 4 puta - totalni fijasko s rezerviranjem.
A to da nazovem dan prije predstave mi je malo bezveze, jer bih vikend htjela imati barem djelomicno isplaniran nekoliko dana prije, a jos ako zelimo otici s prijateljima, pa ne dobijemo karte zajedno, ili jedni dobiju, drugi ne... - ima tu puno toga - mislim da malo kiksaju s tim rezervacijama. Mene to evo vec izludilo i uopce mi se ne da vise niti posjecivati njihove stranice. Nije da mi se predstave ne svidjaju, al me ta logistika izludjuje.
Od Zara ptica smo totalno odustali dok ne preurede kazaliste i sjedala i stave ih tako da i oni koji sjede iza 4. reda mogu nesto vidjeti.
Moj mali bas nije neki ljubitelj lutaka, pa ZKL ni ne pratim.
Na kraju mi je Tresnja najposlovnija.
Nego- ima li netko recimo 4 karte za Rock'n'roll za 2 misa 4.4.
![]()
mi idemo u nedjelju u Žar ptica, prvi put, ovdje sam pročitala da se slabo vidi iza 4. reda, pa sam tamo zvala i veli žena da su osim prvih par redova najbolji 18, 19 i 20 red, čak da nije dobar ni 17 jer je ogradaMony prvotno napisa
pravo je mučenje kad se dijete mora čitavu predstavu truditi da nešto vidi, kao npr. u HNK
Mony, ak ne dobiješ karte, možda će te utješiti da nama predstava i nije bila nešto.
Ja sam pokušala rezervirati karte za Pčelicu Maju u ŽP, ali ne nude tu opciju. Zna li netko nešto o tome?
evo link, ali požuri, još ima samo 14 mjestaJelka prvotno napisa
http://www.ulaznice.com.hr/paganini/...=6357&s=1&pp=d
jao, hvala vam na ovim info o Žar ptica.
u nedjelju ćemo prvi put tamo, a rezervirala sam 5 red, sad sam promijenila na 19.
hvala, hvala, hvala. G bi poludila da ne vidi.
jeste li možda na predstavi Ti i ja, mali medo u 19 redu, sjedalo 1 i 2, ako jeste mi smo točno ispred vasgitulja prvotno napisa
![]()
mamaduda prvotno napisa
Nema više. Budem vidjela tu nedjelju, imaju oni ona pomoćna mjesta, možda se tamo utrpamo. Hvala enivej!
ah štetaJelka prvotno napisa
![]()
ulaznice se podižu 45 min prije predstave, jedino da probate doći tada pa možda netko ne dođe
Nda, ali si zamišljam najgori mogući scenarij - karata nema, a Jana urla od razočarenja.mamaduda prvotno napisa
![]()
Jelka prvotno napisa
Upravo to je meni grozno!
Kako djetetu reci da cemo mozda ici na predstavu, mozda necemo.
Ma bezvezan mi je taj sistem, skroz :/ [/quote]
Cure, tko nije uspio "uloviti" karte za ovaj vikend evo alternativnog rješenja
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=75581
da, znači mi ćemo se prepoznati.mamaduda prvotno napisa
bit će sigurno dva mjesta, izgubila sam onaj papir s kodom a kako piše da se bez njega ne može podići rezervirala sam ponovno. dakle 2 mjesta u 5 redu su slobodna, potrudit ću se pronaći papir sa rezervacijom, pa ako je netko zainteresiran, neka mi se javi na pp. malo sam zas..la ovaj put![]()
Bili smo jučer na Nećku Svojeglavećku u ZKL - definitivno dosadno i bez veze! Sreli smo i više frendova, a i komentari koje smo čuli usput kod izlaza su bili uglavnom takvi. Pa, eto, što se nas tiče - "nepreporuka".
baš ti hvala, hrčkić
meni je zvučalo dosta dobro na zkl-ovom site-u (i svidio mi se naslov) al sad odustajemo
idemo i mi u nedjelju na medu, 12. red 8)
Nama je necko svojeglavecko bila dobra predstava, no zamislila sam ju drukcije - necko svojeglavecko kao dijete koje svemu govori: ne, pa s nekom porukom na kraju, tipa: treba se ponekad sloziti s roditeljima![]()
No, necko svojeglavecko je ispalo da je beba u trbuhu koja se ne zeli roditi, a svi ju izvana tjeraju![]()
moram komentirati ovo rezerviranje i kupovanje karata. meni odgovara da se karte kao u npr. Maloj sceni kupuju naj kasnije dan prije predstave, jer onda ako je bolesna neko drugi ipak može dobiti mjesto. Ako kupim kate 2 tjedna prije, a ona je bolesna onda ta 2 mjesta definitivno ostaju prazna.
Naravno da me ljuti što moram rezervirati mjesec dana unaprijed, pa onda voditi računa o tome da to ukomponiram u ostale planove.
I nama je Nećko bio OK![]()
iako smo ga i mi svi zamišljali kao Mony .![]()
Zamjeram jedino političke aluzije koje djeca ne mogu razumjeti ali što se ostalog tiče ... glazba je jako dobra, lutke su super, odnosi među likovima i dijalozi su dosta razrađeni i pretežno je verbalna predstava pa je možda manjoj djeci teže pratiti, iz čega često proizlazi nezainteresiranost.
Kretanje lutaka je doduše ograničeno ali što biste vi htjeli od trudnice 40+ i bebe u trbuhu
Dakle, sve te "mane" u nekom drugom kontekstu postaju prednosti i, što se mene tiče, preporuke za Nećka![]()
mamaduda, ja nikada nisam imala taj papirić, samo bih rekla prezime, i sve 5.
to sam ja napisala, a ne mamaduda, al nema veze.Jelka prvotno napisa
i meni su kasnije rekli prijatelji da mi ne treba papir. ali kako sam joj obećala kazalište, a piše da treba predočiti papir išla sam na sigurno da ne bi bilo scena ako nam ne daju karte.
Evo, stavili su u prodaju karte za Pčelicu Maju za nedjelju 05.04. u 18 sati. Ima puno mjesta pa birajte....
Radujemo se ići jer su predstave u Žar ptici vesele, razigrane...baš za najmlađe. Glumačka ekipa je velika pa se nadam da će biti živahno.
Ako netko hoće imam rezervaciju za Pčelicu Maju u nedjelju 5.4.09.
u 11.15 sati. 2 mjesta u redu 19, sjedala 7 i 8.
Ja sam rezervirala prekjučer za sebe i malog i danas mi šogorica kaže da bi i ona rado išla sa svojim klincem
pa sam sada rezervirala 4 karte za 18 sati tako da mi je ovo viška.
Ako netko želi neka mi se javi na pp.
Odgledali Ti i ja mali medo. Nisam baš oduševljena. Pomalo dosadno i preotegnuto za dobrih 15 minuta. Reumatični kišobran mi je bolji.
Happy prvotno napisa
potpisujem, i moja M. je rekla da je bilo malo dosadno, također nam je i žamor u dvorani smetao da se bolje skoncentriramo na predstavu
Žamor je najizraženiji dolje, gdje ste vi ono sjedili?mamaduda prvotno napisa
Inače, da, Medo mrvu predugo traje, ono ponavljanje pjesmice na kraju su ga malo previše odužili. Ali ipak mi je bolji od Kišobrana.
mi smo bili u 18 redu, na balkonu, tamo si još dalje od pozornice pa je i zbog toga malo teže čuti
Nama je bilo sve super dok se nije "spustio mrak",
a onda je K. počeo tražiti da idemo doma.
Stalno sam gledala na sat kad će više, a ono nikad kraja.
Meni se jako dopada pjesmica![]()
Gore smo bili, ali žamor odzdola je nadjačao glumce.
A vručinu da ni ne spominjem. Djeca su bila mokra od znoja.
I gore se isto tako ništa ne vidi ako je ispred tebe netko veliki.
U ovo kazalište ubuduće idem ili u prvi red ili ne idem![]()
To je u stvari mjesna zajednica čija je jedna dvorana pretvorena u kazalište, to ni nije bila prvobitna namjena, tako da je tako kako je i neće se mjenjati.
Da bi preuredili u stepenasto, morali bi žrtvovati balkon, a to im je cca 50 sjedala. Znam, jer sam razgovarala sa njihovom djelatnicom.
U kazalištu N.S. Dubrava su odlične predstave "Povuci-potegni" i "Ivica i Marica". Vesele, razigrane, glumci odlični, scenografija izvrsna...ne mogu ih dovoljno nahvaliti. Puno su mi bolji od ZKL-a ili Žar ptice.
da ne spominjemo koju premijeru uskoro imaju
i lutkarska scena u Travnom (u mamutici) je ok, predstave su ok, cijena 20 kn, uvijek ima mjesta, a dvorana je prva liga, stolice udobne, sve čisto, povišene , vidi se iz svakog reda
što se tiče Centra za kulturu Trešnjevka, bili smo (dosada) samo na jednoj predstavi - Vatroslav Grom i predstava je zbilja bila odlična, dvorana je isto ok što se tiče vidljivosti, ali moj subjektivni dojam je da je tapecirung na sjedalima preprljav
trešnja mi je već neko vrijeme razočarenje, loše predstave, malo predstava, a cijena do neba
i meni su Travno i Dubrava super, i predtsave i prostor, al mi je problem sto mi je oboje malo daleko![]()
Aaa, sad sam išla gledati na njihove stranice! Jedva čekam :DMima prvotno napisa
Ja sam bila uvjerena da se predstava Ti i ja mali medo Giti nije svidjela.
Jer je hodala, sva sreća pa je bilo mjesta. A kad ono kaže ona da joj se sviđalo i da bi to opet gledala. I sad ja zbunjena jer se šetkala a ona kaže da nije vidjela. A uz to bila je sva mokra od znoja, a i inače je malo nemoguća kad joj je vruće.
mamaduda, happy baš mi je drago što sam vas upoznala.
gitulja prvotno napisa
i meni je drago, curka ti je preslatka![]()
Mislite na Oh, kako je lijepa Panama?tanja_b prvotno napisa
Netočno! Nikako ne uzimajte 2.-4. red, u visini su 1. reda, a nasloni pregrozno visoki. 5. red nadalje je mrak (zapravo, ne znam dalje, pretpostavljam da su ok).sofke prvotno napisa