Pokazuje rezultate 1 do 50 od 786

Tema: Kazaliste - preporuke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je onaj pokojni srpski glumac upropastio ustav rh, naprosto sam se stalno morala nanovo bootat koga ono on glumi, jel to neki srbin zapravo al kao hrvat pa ce se nesto kasnije u filmu otkrit neka njegova prica itd. Premekana č i ć preotvoreni samoglasnici. Nije mi islo u glavu kako su redatelj i tomic to tako prihvatili kao dobro rjesenje. A opet pola ljudi bilo odusevljeno bas njim. Ocito je komplicirano zapravi odbacit svoj materinji naglasak pogotovo ako je preblizak dijalekt.
    Potpisujem te 200%. Ljudi su pisalj kako je odlično skinuo govor. Nisam mogla vjerovat

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mislim da taj film ima malo većih problema od naglaska Nebojše Glogovca. Nedavno sam gledala taj film po treći put (jer HTV stalno reprizira iste filmove) i zaključila da je bolje da ga više ne gledam jer mi je svaki put sve lošiji. Rupe u scenariju, namješteni dijalozi koji previše ciljaju na "što je režiser htio reći"... naglasak je tu stvarno nebitan.
    Budući da je ovo ipak tema o kazalištu, dodat ću samo da istoimenu predstavu nisam gledala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •