Pokazuje rezultate 1 do 50 od 781

Tema: Kazaliste - preporuke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je baš jako čudno da su predstavu postavljenu u splitskom HNK odlučili u Zagrebu prikazati u Kerempuhu
    Nije ništa čudno, predstava je prikazana u sklopu Dana satire koje organizira Kerempuh.
    Isto kao što se u Kerempuhu tim povodom često prikazuju i predstave drugih zagrebačkih kazališta (najčešće Gavelle, ali bilo je i drugih).

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Nije ništa čudno, predstava je prikazana u sklopu Dana satire koje organizira Kerempuh.
    Isto kao što se u Kerempuhu tim povodom često prikazuju i predstave drugih zagrebačkih kazališta (najčešće Gavelle, ali bilo je i drugih).
    Začudila sam se jer sam slučajno nedavno čitala da je nacionalnim kazalištima čak zakonski propisana međusobna suradnja i gostovanja temeljem reciprociteta, pa bi mi bilo posve logično da splitski HNK gostuje u zg HNK, kako je i bilo planirano...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    Začudila sam se jer sam slučajno nedavno čitala da je nacionalnim kazalištima čak zakonski propisana međusobna suradnja i gostovanja temeljem reciprociteta, pa bi mi bilo posve logično da splitski HNK gostuje u zg HNK, kako je i bilo planirano...
    A tko zna zašto je to gostovanje jednog HNK u drugom otkazano. Dani satire očito s tim nemaju veze. Vjerojatno je neki trivijalni razlog u pitanju.
    Ali sad me stvarno kopka, ne to što su možda ukinuli neku pretplatu, nego to da se o njoj više ništa ne može naći ni na webu

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    A tko zna zašto je to gostovanje jednog HNK u drugom otkazano. Dani satire očito s tim nemaju veze. Vjerojatno je neki trivijalni razlog u pitanju.
    Ali sad me stvarno kopka, ne to što su možda ukinuli neku pretplatu, nego to da se o njoj više ništa ne može naći ni na webu

Da, baš zanimljivo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •