Kako nemamo sreće pa da spojimo produljeni vikend, otišli bi se s klincima kupat negdje,a da nije bazen.
Dakle gdje se kupate? Korana, Mrežnica, Kupa? Iz ZG okolice smo,pa nam paše nešto u Zg županiji.
Hvala
Kako nemamo sreće pa da spojimo produljeni vikend, otišli bi se s klincima kupat negdje,a da nije bazen.
Dakle gdje se kupate? Korana, Mrežnica, Kupa? Iz ZG okolice smo,pa nam paše nešto u Zg županiji.
Hvala
Mi odemo na Kupu ali tek krajem 8 mj jer inače rijeka bude prehladna. Ali imamo kuću u G. Kotru pa je nama to ljetovanje.
Mi smo se znali brćnut u mreznici. Voda je hladna ali nama nije nikada smetalo
okupala sam se ja s klincima na jarunu prošli tjedan i bilo je ok. dan poslije muž ih je vodio i porezao si nogu na keramičku pločicu, tako da je jarun za nas otpisan.
kao karlovčanka volim koranu, mrežnicu, dobru, pa čak i kupu uzvodno od ka. meni su sva kupališta dobra, najbliža je dječija plažica u karlovcu (bili smo prošle godine, ove još ne).
Okupala se i ja u Jarunu neki dan.
Nemam iskustva s jezerima pa ne znam ima li svako takav...specifičan miris?
Meni sve slatke vode imaju neki mocvarni miris, mogu mislit kako je tek kod stajacica.
Nego gdje je ta djecja plaza u Karlovcu? Ne znam zasto, ali Jarun mi nekako nije opcija.
Nije vas strah s djecom ići na te šljunčare?
Dok sam bila "mlada" i solo kupala sam se di god, uopće nisam razmišljala. Sad s djecom nema šanse da se približim jezerima.
Ne volim taj mulj i kad ne vidim dno.
Sjećam se da me je seka vodila kad sam bila mala na Dravu na nekakve pješćane sprudi i da sam dobro morala paziti jer je voda na nekim mjestima bila odmah jaaako duboka.
Tako da mi je jedina opcija prije mora bazenčić na dvorištu.
mrežnica kod slapića ima 22- 23 stupnja sada, sigurno nije hladna
Drava i šljunčare opasne su za loše plivače. Nije problem dubina vode nego virovi, pogotovo na rijeci uz obalu. Povuče te dolje, zaglaviš u korijenju nekog panja i nema te više... Inače, ako je za birati, meni lijepa šoderica uvijek ima prednost pred tekućom vodom tipa Drava. Dopala mi se Kupa svojevremeno, ali dugo nisam bila. Morala bih ponovno...