Stranica 5 od 9 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 435

Tema: Što rade dok su na školskim praznicima?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

to je jedino što mi je dobro i na što nemam primjedbi u našem školskom sistemu. praznici
    i to dugi.
    u švicarskoj svako malo imaju te praznike al sve kratko, tjedan-dva. sjećam se lani, mi na terasi, negdje 15.7. je, za par dana idemo na godišnji, a ovi moji švicarci moraju doma jer 1.8. počinje škola. il tako nekako da me ne hvatate za riječ. majko mila.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

tanja nešto slično imate i na daničićevoj Medo kamp http://www.kampmedo.com.hr/o-kampu/

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ne mislim da su ti praznici prečesti, ja po svojem vidim da mu trebaju ti povremeni predasi, poslije se lakše ponovo ubaci u "radni" film, tj. zaželi se škole već nakon nekoliko dana

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    O tome da u ta tri mjeseca sve živo zaborave ne bih - trebalo bi otvoriti novi topic.
    Ovo je već drugo pitanje i tu se slažem s tobom. Ljetni praznici su kod nas predugački i prazni upravo kao što im ime govori. Treba djeci odmora, ali ne baš totalnog luftanja mozga tri mjeseca. Sviđa mi se ono što je Elly pisala da u njihovoj školi djeca dobiju ljetnu zadaću. Da netko ovdje tako nešto predloži, prijavili bi ga Plavom telefonu
    Iz tog razloga su korisne te ljetne radionice, kampovi, tečajevi, bilo što da je strukturirano, a opet je opuštenije nego redovna škola. Dosad sam kod svojeg uspješno kombinirala takve sadržaje s čistim luftanjem mozga, ali to luftanje se, na žalost, svodi na buljenje u kompjutor ili televizor (osim u onom periodu kad smo svi na godišnjem, tada nam je vrijeme puno bogatije i sadržajnije, ali premalo ga je, na žalost).

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Tanja, piše da je od 5 do 12 godina?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    tanja nešto slično imate i na daničićevoj Medo kamp http://www.kampmedo.com.hr/o-kampu/
    Ovo na Šalati mi baš paše jer radim u zgradi preko puta
    Lijepo, ujutro ja na posao, dijete u Male sportaše, i popodne se skupa vratimo doma. Ne moram razmišljati o prijevozu. I još redovito vozimo još ponekog klinca iz kvarta.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    to je jedino što mi je dobro i na što nemam primjedbi u našem školskom sistemu. praznici
    .

Ma puno toga ovisi o tome ima li ti dijete gdje i s kim biti. I imas li dva ili 4 tjedna GO :D
    Pogotovo ako djeca mogu biti na moru. Moji su kontinentalci
    Mada, ja ne volim kad mi djece nema dugo u zagrebu. Malo da, al izlandram se pa mi fale.

I na kraju ljeta ne znaju zbrojiti koliko kostaju dvije snjeguljice

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku

I na kraju ljeta ne znaju zbrojiti koliko kostaju dvije snjeguljice
    ove prethodne argumente prihvaćam, naravno. i naravno da bih drugačije razmišljala da mi je situacija drugačija.
    al ovaj nikako
    za tjedan-dva brzo uđu natrag u formu, aj molim te.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ima u zagrebu u ZOO vrtu divlje ljeto. dobila dopis, valjda ima i na njihovim stranama. UPisi od 2.6.

"Divlje ljeto program je namijenjen djeci od završenog 2. do završenog 6. razreda. Održava se tijekom ljetnih praznika - počinje 16. lipnja, a završava 29. kolovoza. Djeca su u Zoološkom vrtu grada Zagreba šest sati dnevno pet dana tjedno – od ponedjeljka do petka. Program se održava u dvije smjene – prva počinje u 8, a druga u 14 sati. Svaku skupinu koja može imati između 10 i 24 polaznika, vode po dva edukatora.Cijena programa je 450 kn što, među ostalim, uključuje užinu, slasticu te vodu."

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Mhm, fakat bi trebalo otvoriti novi topic. Meni idu na živce ti praznici... Taman se klinci zagriju do Božića - eto praznika. Taman se klinci zagriju u drugom polugodištu, kad krenu proljetni praznici. Ne znam kako je drugoj djeci, ali moji nakon svakog tog prekida imaju ponovljenu adaptaciju. Čak i sad kad su stariji... Nekako mi se čini (i dobro mi se čini) da u "moje vrijeme" nije toga bilo toliko.
    nemoj ta pitanja, moglo bi krenuti u smijeru koliko prosvjetari imaju godišnjeg

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    Viš viš.... stvarno....

Ont. - ima stvarno puno tih programa za klince, ali relativno malo besplatnih.

Nitko nije spomenuo Odmorko ove godine: http://www.skolski-sport-zg.hr/odmor...s/odmljplk.pdf
    Za sudjelovanje treba imati iskaznicu Školskog sportskog saveza, moram se sjetiti na to prije kraja školske godine.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Peterlin, znaš li što se događa na ovoj atletici na Sveticama u sklopu odmorka? To je za one koji nemaju ni o čemu u atletici pojma ili?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin, znaš li što se događa na ovoj atletici na Sveticama u sklopu odmorka? To je za one koji nemaju ni o čemu u atletici pojma ili?
    Da, to su obično osnove, ali oni prilagode program klincima koji dolaze. Išli su moji dok su bili manji na atletiku u školi + povremeno na Svetice (trčanje, prepone, skok u dalj, skok u vis...), ali ne znam kako je na Odmorku.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    Strašno su osjetljivi na to. Jer oni u stvari nemaju sve te praznike nego tek mali dio, ostatak moraju raditi. Zato svaki drugi tjedan moraju praviti produžene vikende.

Inače, meni su praznici super. Moji od dosade ne znaju di bi. Plaža im dosadi za tri tjedna pa se ostatak tuku i svađaju. Onda sam u ekstazi od sreće

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Tanja, piše da je od 5 do 12 godina?
    Izgleda da su proširili dobni raspon, jer pamtim da je prije bilo za djecu od 6 do 10 godina. Nema veze, još bolje ovako

Nego, s tim ljetnim radionicama i kampovima ima jedan mali problemčić: što ako imate dijete koje ništa od toga ne želi
    Moj hoće ići na Male sportaše isključivo zato što je ondje već bio, poznaje trenere i dobro mu je.
    Štogod mu drugo ponudim, odbija. Strah od nepoznatog koji ga je dosad već trebao proći, ali eto, ipak nije.
    Iz tog razloga još uvijek nikad nije probao ništa na "Odmorku", iako ima iskaznicu (napravila sam mu je još u 1. razredu).

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moji isto baš ne žele ići. On je išao na šalatu dok je bio manji, i jedno ljeto su zajedno biloi u zološkom.

Neće ići svatko sam, a neće niti zajedno jer ih zanimaju različite stvari. e da, ne želi niti u jedan kamp izvan Zagreba. Tako da je nama ljeto traumatično. I ja bih skratila te praznike. 1.9. i gotovo.

Neka djeca, kojia imaju bake, dede, vikendice i šta ja znam se isto znaju vratiti ranije u Zagreb jer im dojadi. Uglavnom- rješenje bi bilo da doma nestane struje i da pregore sve baterije na mobitelim - možda bi si tada sami našli neku zanimaciju

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ovaj Odmorko je od prošle godine! pitanje je hoće li ove godine biti atletike na Sveticama, mojim curama se svidjelo.
    a čitam ove vaše postove i kad sam izguglala sve što bi im se svidjelo (škola pjevanja, ljetni kamp u maksimiru, fimska škola) shvatila sam da mi za njih dvije treba još jedna plaća da bi se zabavile prije mora tjedan-dva!! pa cijene od 600-tinjak pa do 1400 kuna po djetetu za 5 dana zabave od par sati (čak niti veći dio dana) se meni čini too much! valjda kad trebaš platiti jednom možeš, ali za dvoje....
    ima još neki prijedlog za manje para?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Izgleda da su proširili dobni raspon, jer pamtim da je prije bilo za djecu od 6 do 10 godina. Nema veze, još bolje ovako

Nego, s tim ljetnim radionicama i kampovima ima jedan mali problemčić: što ako imate dijete koje ništa od toga ne želi
    Moj hoće ići na Male sportaše isključivo zato što je ondje već bio, poznaje trenere i dobro mu je.
    Štogod mu drugo ponudim, odbija. Strah od nepoznatog koji ga je dosad već trebao proći, ali eto, ipak nije.
    Iz tog razloga još uvijek nikad nije probao ništa na "Odmorku", iako ima iskaznicu (napravila sam mu je još u 1. razredu).
    tanja ponekad se pitam da li imamo isto djete

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kaj mislite da ste jedine, i moji su takvi, ali sad idu u paru, ponekad i s bratićima pa onda nekaj i skubiciramo.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

a čitam ove vaše postove i kad sam izguglala sve što bi im se svidjelo (škola pjevanja, ljetni kamp u maksimiru, fimska škola) shvatila sam da mi za njih dvije treba još jedna plaća da bi se zabavile prije mora tjedan-dva!! pa cijene od 600-tinjak pa do 1400 kuna po djetetu za 5 dana zabave od par sati (čak niti veći dio dana) se meni čini too much! valjda kad trebaš platiti jednom možeš, ali za dvoje....
    meni je problem platiti i za jedno. jer iako je jedno dijete ono koje treba animirati, ono drugo isto troši samo na svoju stranu.
    također sam u čudu i tko to može platiti.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i meni je problem platiti.

A i nisu sve aktivnosti u radno vrijeme, pa je problem sa manjom djecom kako ih odvesti i poslije pokupiti.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

blazena velika djeca koja mogu ostati sama doma, i imaju prijatelje u blizini
    i za koje nemam potrebu organizirati zabavu
    Posljednje uređivanje od emily : 28.05.2014. at 13:20

Begonija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Moji već treću godinu zaredom idu http://sporti.hr/sadrzaj.php?dy=ljet...ski-kamp&g=120
    Oduševljeni su.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ma može moja ostati sama doma.
    najveći je problem što nema prijatelje u blizini, a najbolja joj odlazi u šibenik na cijelo ljeto i to odmah iz školske klupe.
    njen je problem ako će se ona malo dosađivati, ali neće malo, nego će se puno dosađivati, a to je onda već i moj problem.
    mi oboje radimo puno radno vrijeme i više od toga i nemamo godišnji u komadu 4 tjedna (anči ), a nemamo baku koja je voljna, tako da bi nam dobro došla neka edukativna ili sportska zabava
    ali brate mili, ovo što navedoste je za carringtone

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj maxi prvotno napisa Vidi poruku
    ovaj Odmorko je od prošle godine! pitanje je hoće li ove godine biti atletike na Sveticama, mojim curama se svidjelo.
    ima još neki prijedlog za manje para?
    Imaš pravo, Odmorko još ima prošlogodišnji plakat. Piše na njihlvoj web stranici da je zadnja izmjena bila u siječnju 2014. Valjda će uskoro osvanuti novi, ovdje: http://www.skolski-sport-zg.hr/sportovi.aspx?show=odm

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ma može moja ostati sama doma.
    najveći je problem što nema prijatelje u blizini, a najbolja joj odlazi u šibenik na cijelo ljeto i to odmah iz školske klupe.
    njen je problem ako će se ona malo dosađivati, ali neće malo, nego će se puno dosađivati, a to je onda već i moj problem.
    mi oboje radimo puno radno vrijeme i više od toga i nemamo godišnji u komadu 4 tjedna (anči ), a nemamo baku koja je voljna, tako da bi nam dobro došla neka edukativna ili sportska zabava
    Moji bi isto najradije ostali doma (i budu, veći dio ljeta) ALI ako ih pustimo na miru, to se pretvori u cjelodnevno buljenje u ekrane - meni je to totalno neprihvatljivo.

Zato sad tražim što bi ih moglo zanimati da malo mrdnu guzice. Ići će oni tu i tamo do bake, pa štajaznam u kino, ali bratemili ljeto je duuugačko. A isto nisam baš oduševljena da previše platim. Inače, ima Zvjezdarnica neku ljetnu školu u Josipdolu, ali se termin preklapa sa glazbenim kampom.

Evo, koga zanima - meni je ovo čisto pristojno i ako uzmemo u obzir smještaj i hranu, povoljnije nego mnogi gradski ljetni programi: http://www.zvjezdarnica.hr/index.php...sk=view&id=376

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    nek se s frendicama ide kupati na jarun
    mislim, ja to ozbiljno, nikako mi nije jasno zašto se vi u zg-u ne volite kupati na jarunu

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    nek se s frendicama ide kupati na jarun
    mislim, ja to ozbiljno, nikako mi nije jasno zašto se vi u zg-u ne volite kupati na jarunu
    Volimo se kupati i idemo, ali mojoj djeci je to dijametralno suprotna strana grada, nije baš iza ugla... Izgube više vremena dok se dotandrkaju gradskim prijevozom nego što mogu biti na samom jezeru.

A onaj Bandićev nesretni bazen na Sveticama nam je u pješačkom dometu, ali lezi vraže - nije to za obične smrtnike... ufff....

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni je drago da su odgodili početak nastave i da se mene pita, ja bi stavila da je početak školske godine 1.10. Jer ljeto najčešće traje puno duže i stvarno im nije lako ići u školu dok vani prži. Niti se meni da pola 8. mjeseca provesti pripremajući silne knjige, opremu, robu za školu. 1. 10. bilo bi mi idealno. (A bilo bi i za turizam)

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    auu. ja se sjećam od prije par godina, kad je analiza vode pokazala da je voda izvrsne kvalitete.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

cvijeto, mi smo se kupali na jarunu prošle godine. onda znaš koliko nam je dosadno

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja se, dok nisam na godišnjem, preko tjedna kupam na plaži koja malo baca na jarun

al mi je 5 min od doma. pa tu idemo skoro svaki dan popodne poslije posla. a j ide i ujutro, s prijateljima.

vikendom ipak izaberemo malo ljepša mjesta

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam se kao dijete kupala u Jarunu, a zimi i klizala. Pa sve do svojih kasnih 20tih - sada nema šanse da bi me netko natjerao. Da odem na Jarun, sunčala bih se i tuširala , u vodu ne bih ulazila.

Zagrebu definitivno fali bazena

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

što se tiče cijena i meni je to puno preskupo moji klinci sami skupljaju za svoje kampove, doma se uvijek mogu besplatno dosađivati, ali ako hoće zabavu moraju skupiti više od pola cijene. Sin je već drugi put skupio za kamp, a kćer za sad ne zna kud bi pa ću uzeti par frendica na čuvanje i imati ćemo kamp doma, ako nešto pametnije ne smisli. Sin je skupljao poklone od Božića i rođendana za zimski kamp, a sad uspješno prodaje intelektualne usluge bakama i dedama. Naučio je raditi preznetacije na kompu itsl, pa pomaže oko nekih popravaka, prodao je premali bicikl i tako snalazi se .
    Na odmorka uvijek idemo, ne znam kako će biti ovo ljeto kad sam ja s malom bebicom to razvažanje organizirati.
    A ito nam je sve skupa premalo kad na more idemo na svega par dana. More je tek skup sport.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

jao ovo za jarun je horor
    Ne kupamo se tamo, ali znala sam pustiti klince kad smo tamo u šetnji po ljeti da se kratko probrčkaju,špricaju i tak
    ali ovo nisam znala

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Begonija prvotno napisa Vidi poruku
    Moji već treću godinu zaredom idu http://sporti.hr/sadrzaj.php?dy=ljet...ski-kamp&g=120
    Oduševljeni su.
    a kolko to dođe i koji su termini?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ima negdje napisano, 1350 kn, imaš i popis termina,
    mislim da su 4 preko ljeta, tjedan dana svaki

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mislim da je ovo sasvim nekaj drugo

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj studena prvotno napisa Vidi poruku
    ima negdje napisano, 1350 kn, imaš i popis termina,
    mislim da su 4 preko ljeta, tjedan dana svaki
    super mi izgleda ovaj urbani kamp!

šteta što smo već popunili cijelo ljeto, inače bismo sigurno iskoristili ovo

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

brutalno skupo :O i nije tjedan nego 5 dana, ali izgleda odlično

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

1350 kn tjedan dana, sa 4 obroka?

majko mila, pa kad su doma pojedu duplo više

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hahaha, moji malo jedu pa nisam to uračunala... i nisu 4 obroka nego jedan, ostalo je voćka i grickalice. to ti je 276 kuna po danu pa ti vidi.
    Posljednje uređivanje od ninochka : 29.05.2014. at 15:32

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa ne plaćaš samo hranu
    sat jahanja je... to znaš bolje od mene, probali ste
    pa ovo, pa ono... nakupi se
    plaćaš čistilicu 40 kn na sat, a ovi se bave djetetom i svašta nešto

objektivno, mislim da nije puno
    ali naravno da nam je danas svima sve puno

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a možda nije kad sve to pozbrojiš, slažem se. than again, tjedan u zagrebu za te pare... kajaznam

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

to je b.e.z.o.b.r.a.z.n.o. skupo!

par sto kuna vise i eto 7 dana kampa sa spavanjem, obrocima i izvonim engleskim govornicima (jagnjedovac, a bome nisu ni kastela puno skuplja).

ovo mi je na razini berlizovog kampa od 4 soma kuna

Begonija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj anledo prvotno napisa Vidi poruku
    to je b.e.z.o.b.r.a.z.n.o. skupo!

par sto kuna vise i eto 7 dana kampa sa spavanjem, obrocima i izvonim engleskim govornicima (jagnjedovac, a bome nisu ni kastela puno skuplja).

ovo mi je na razini berlizovog kampa od 4 soma kuna
    Ono što je nama bitno je da ZAISTA imaju aktivan i ispunjen dan.
    Cijena je relativno visoka ali tijekom godine skupljamo novac upravo za kamp. To je nagrada za uspješan kraj školske godine.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

moj će ići na male sportaše. bio je prošle godine i bilo mu je super. i još tjedan dana sa karate klubom na Lošinj. i onda s nama 3 tjedna na Mljet. a ostalo nemam pojma. biti će mu užasno dosadno. već ga vidim kako se razvlači po kauču i čita dok mu oči ne ispadnu...

Stranica 5 od 9 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •