Pokazuje rezultate 1 do 50 od 435

Tema: Što rade dok su na školskim praznicima?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj kloolk prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da si na Z. Je li ti ovo blizu http://www.mala-sova.com/dnevni-boravak-u-vrbanima
    Nije to tak daleko ali je opet u vrijeme kad smo i mm i ja na poslu, ili ga treba odvesti pa nitko ne može ili ga treba pokupiti pa nitko ne može.

Ovo u Španskom mi se čini super, ovaj carting. Bumo se to malo raspitali. Mada nikad nije išao tako daleko sam, ali ajde vidjet ćemo.

Za knjižnice znam, jedino ne znam može li tamo sam doći.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Nije to tak daleko ali je opet u vrijeme kad smo i mm i ja na poslu, ili ga treba odvesti pa nitko ne može ili ga treba pokupiti pa nitko ne može.

Ovo u Španskom mi se čini super, ovaj carting. Bumo se to malo raspitali. Mada nikad nije išao tako daleko sam, ali ajde vidjet ćemo.

Za knjižnice znam, jedino ne znam može li tamo sam doći.
    kak ne bi do knjižnice mogal sam dojti to je ipak samo vami prek ceste, prođi koji put ovaj vikend, a i do kartinga ga možeš odvest, pa to je malo dalje od vrtića, možeš pitat i za idući tjedan.
    A ima li koji klinac koji je još u gradu iz kvarta, pa da ide s njim??? ak ugrabite ovaj idući termin u cartingu, može doć do nas pa skupa s mojim klincima na karting

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •