-
ana ovo za karting treba provjerit jel ima mjesta i jedan od roditelja treba potpisati odgovornost, tak da to provjeri.Pa ak bi mogal do kartinga, onad ni Prečko nije daleko ( to je za Cool school od 2-7.7.)
Moj kad je završil 1. razred nije htio bit doma sam, a nije baš cijelo vrijeme bit s menom na poslu, nigdje nije htio bit ( s spavanjem), pa smo rješili da je par puta ostao s jednim frendom u kvartu , par puta ošo k baki( ( par puta sam ga odpeljala), par puta ostavila na črnkasu( pa je išo sam na bus za baku)., par puta ukrcala u autobus, u Španskom, pa sam otiđe k baki(( ali bake više nema) ja trčala posle posla po njega). Išo par puta kod moje sestre na igranje i ručak, taman dok ja odradim i dojdem po njega, još jedamput u stari kvart kod jedne prijateljske familije. Mi pospajali godišnji s preklopima, tak da smo zajedno bili samo na moru.
Sad mu je interesantnije jer i klinka ide u školu, pa se igraju s susedovim klincem, pa karting ( gdi dođu nećaci).
A kad se sjetim mojih praznika, mi živjeli u divljini, i celo ljeto skakali po livadama i šumama, brali kaj je bilo, hranili pajceke.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma