Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
eto, svatko svoju muku ima. moja se zove - sport.

j ima 2 tjedna ljetnu pauzu, 2 tjedna. ostatak dva puta dnevno treninge. a m od negdje 20.7. do 15.8. s time da će m još par godina sigurno moći izbjegavati i biti u dalmaciji, iako isto ne znam do kad.
a j - ne znam. mi idemo cijeli osmi mjesec u dalmaciju, on ne dolazi u obzir da ostane sam, a ne dolazi u obzir da mi radi treninga ostanemo u rijeci.
srećom, i njemu se neda imati takvo radno ljeto. bio je sedam dana kod prijatelja u zadru i ne ide na treninge od 8.7. mm je ponudio treneru da mu napravi program za preko ljeta, ovaj je nešto frnjao, kad dođe nazad krajem osmog, vidjet ćemo gdje je i šta je i kako će, al pretpostavljam da neće bit dobro i da će morati mijenjati klub

meni to osobno nije normalno nikako.
zato im djeca i odustaju od sporta u najkritičnijim godinama.

djeca odustaju od sporta jer im se tulumari vikendima i ne ustaje rano drugi dan da bi odradili trening. Da ne pricam o tome kakva je konkurencija (ne samo tehnicki i mentalno) nego i fizicki (po masi ) u visim kategorijama. Pogotovo u grupnim sportovima. Nije veselo djetetu sitnije grade ili mrsavom. Rekla bih da je to puno bolji razlog, uz skolske obaveze (ako odaberu zahtjevnu skolu).