Pozdrav.
Ima podosta ovakvih tema, ali primjećujem da nisu aktualne. Kako god, meni treba informacija, pa ako je netko voljan pomoći, bila bih jako zahvalna
Sve preglede i pretrage obavljam kod privatnog ginekologa. Vjerojatno ne moram posebno objašnjavati svoje motive ovdje
Neki dan sam posjetila svoju liječnicu opće prakse, čisto da je informiram o trudnoći, za slučaj da mi zatreba bolovanje ili nešto slično. Rekla mi je: "OK. Ako se nešto zakomplicira, otvorit ćemo bolovanje, no znajte da Vam to mogu učiniti samo po preporuci državnog ginekologa." Čitala sam tu neke stare teme u kojima ste se prepirale je li to istina ili ne. Kakav god zakon bio, moja ga liječnica tumači na ovaj način i ne preostaje mi drugo nego da nađem socijalnog ginekologa koji će htjeti surađivati s ovim kod kojeg već idem.
Znate li nekog takvog u Zagrebu (nalazim se u širem centru, ali očito je da su ovdje svi zauzeti)?
Imam ja svoju liječnicu, ali ona mi je naprosto odvratna. Čak sam na ovom forumu čitala post neke žene koja za tu doktoricu tvrdi da joj je izazvala pobačajHvata me paranoja od same pomisli da se pojavim kod nje!
Pretpostavljam da tražim previše i da je to nemoguće naći... ali stvarno bih bila najsretnija da nađem doktora koji će lijepo prihvatiti što privatnik kaže (jer ne vidim poantu u duplim pregledima) i koji će mi htjeti dati bolovanje kad to bude potrebno. Naime, radim na poslu koji nije fizički naporan, ali je strahovito stresan i pitam se samo do kada ću to moći podnositi, a da mi ne utječe na bebu. Baš mi je nedavno frendica rekla da nema šanse da mi itko da bolovanje na račun stresa na poslu. Moram li se dogoditi nešto tragično da bi netko povjerovao da mi je stresno?
Hvala na svim korisnim informacijama![]()