Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Place cijelu noc :-(

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Place cijelu noc :-(

Od cetvrtka poslijepodne imao je temperaturu, lagano iznad 38, prvo smo snizavali kupanjem a poslije cepicem, petak na noc je bio bolje sto se tice temperature,no stalno se budio, sto sam pripisala zubicima, i bila sam u pravu - jucer ujutro otkrili smo i drugi zubic
    Tako nam je bilo i sa prvim. stalno budjenje i sisanje ali noc poslije je super spavao, mozda dva budjenja za papanje.
    I tako sam ja mislila da ci biti i sinoc, a kad ono sasvim suprotno - oko pola noci kada sam legla se poceo buditi i plakati, nikako ga nisam mogla smiriti, prvo ja a poslije i mm, i tako sve do 2,onda sat vremena spavanja pa opet, i tako cijelu noc, i to ne samo malo da cendra, nego bas se grci od placa. Inace uvijek za uspavljivanje pali cica,ali nocas niti da primirise, stalno je samo okretao glavu kad bi mu je nudila.(i jucer predvecer mi je slabo jeo)

Sto bi mu moglo biti? Jer mislim da vise zubici nisu u pitanju. Palo mi je na pamet da mozda mu nisu nasmetale kozice (gamber) koje sam jucer pojela ?

Isli bi mozda na hitnu kada se probudi ako bude i dalje plakao, ali cisto da vidim tu ako tko ima kakvu ideju od cega bi mu moglo biti to..

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Uho?

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

da, i to sam pomislila, jer kada je tako plakao sinoc se znao od nervoze po glavi ceskati, i po usima se malo dirati, tako da mi je i to proslo kroz glavu. Reci cu svakako da mu pogledaju usi ..

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

gle može bit i od hrane, ste išli na hitnu?

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Da li mu smeta kada mu pokusas pritisnuti uho?

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Nije uho..
    Bili smo jucer na hitnoj, tamo su ga dva puta pregledali, sve je ok, kazu da je lako moguce da je zbog zubica. Kako je jucer opet imao temperaturicu odveli smo ga i danas kod pedijatra, ali isto kaze, ta mu i dalje temp. skidamo paracetamolom ako bude potrebno. Nadam se da ce zubici ubrzo izaci pa da se rijesimo ovih muka.
    Evo ga i sada jadnicak, svako malo se budi, bas ga smeta to ..

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mellyca, jeste li radili urin?
    moj srednji je jako plakao kad je imao uroinfekt iako nije imao temperaturu, no pretpostavljam da su to na hitnoj napravili

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ne, urin nismo radili..

ma ne place vise onako kao onu noc, a cini mi se da je danas i malo raspolozeniji, i nije imao vise temperaturu, tako da se nadam da je samo od zubica i da lagano prolazi...

ima li jos kakvih simptoma kod urinoinfekcije?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

osjeti se drugačiji miris mokraće, pogotovo ako koristite platnene
    mi smo koristili pampersice ali se kod presvlačenja popiškio na tetra pelenu i to je nakon sat vremena užasno smrdilo, tako smo skužili da nešto ne štima

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

koristimo platnene, ali nisam primjetila nikakve promjene..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •