-
Place cijelu noc :-(
Od cetvrtka poslijepodne imao je temperaturu, lagano iznad 38, prvo smo snizavali kupanjem a poslije cepicem, petak na noc je bio bolje sto se tice temperature,no stalno se budio, sto sam pripisala zubicima, i bila sam u pravu - jucer ujutro otkrili smo i drugi zubic
Tako nam je bilo i sa prvim. stalno budjenje i sisanje ali noc poslije je super spavao, mozda dva budjenja za papanje.
I tako sam ja mislila da ci biti i sinoc, a kad ono sasvim suprotno - oko pola noci kada sam legla se poceo buditi i plakati, nikako ga nisam mogla smiriti, prvo ja a poslije i mm, i tako sve do 2,onda sat vremena spavanja pa opet, i tako cijelu noc, i to ne samo malo da cendra, nego bas se grci od placa. Inace uvijek za uspavljivanje pali cica,ali nocas niti da primirise, stalno je samo okretao glavu kad bi mu je nudila.(i jucer predvecer mi je slabo jeo)
Sto bi mu moglo biti? Jer mislim da vise zubici nisu u pitanju. Palo mi je na pamet da mozda mu nisu nasmetale kozice (gamber) koje sam jucer pojela
?
Isli bi mozda na hitnu kada se probudi ako bude i dalje plakao, ali cisto da vidim tu ako tko ima kakvu ideju od cega bi mu moglo biti to..
-
-
da, i to sam pomislila, jer kada je tako plakao sinoc se znao od nervoze po glavi ceskati, i po usima se malo dirati, tako da mi je i to proslo kroz glavu. Reci cu svakako da mu pogledaju usi ..
-
gle može bit i od hrane, ste išli na hitnu?
-
Da li mu smeta kada mu pokusas pritisnuti uho?
-
-
mellyca, jeste li radili urin?
moj srednji je jako plakao kad je imao uroinfekt iako nije imao temperaturu, no pretpostavljam da su to na hitnoj napravili
-
ne, urin nismo radili..
ma ne place vise onako kao onu noc, a cini mi se da je danas i malo raspolozeniji, i nije imao vise temperaturu, tako da se nadam da je samo od zubica i da lagano prolazi...
ima li jos kakvih simptoma kod urinoinfekcije?
-
osjeti se drugačiji miris mokraće, pogotovo ako koristite platnene
mi smo koristili pampersice ali se kod presvlačenja popiškio na tetra pelenu i to je nakon sat vremena užasno smrdilo, tako smo skužili da nešto ne štima
-
koristimo platnene, ali nisam primjetila nikakve promjene..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma