Moram priznati da sam i ja pod dojmom ove vijesti. Pročitala sam članke u oba lista. Nisam sklona da vjerujem u priče bez dokaza, ali ne mogu da se ne zabrinem. Crv sumnje je proradio. Najviše me muči taj dio vezano za nalaze citološke analize. Mm je par mjeseci prije micro tese pronađeno dva nepokretna spermića u spermiogramu, a onda poslije terapije nije pronađen niti jedan pri micro tese. Ja sam do izlaska ovog članka krivila terapiju za to, a sad ne znam šta da mislim. I sama sam se suočila sa slabom organizacijom, o čemu sam već pisala na forumima, ali ovo je previše, ako je istina.
Razočarana sam, što kaže mm oni izgleda nisu svjesni koliko je to odgovoran posao, i koliko to nama znači. Nadam se da će se ovo riješiti u što skorije vrijeme zbog budućih pacijenata, ali ne vjerujem da će ovaj crv sumnje ikad nestati, bar kod mene.
Još moram prokomentarisati i Avaz, ne čitam inače ove novine. Za razliku od Nezavisnih, koje ne cijenim ni malo jer se u skoro svakom tekstu može naći greška (i to očita), oni su dali potpunije objašnjenje, ali ono što me je neprijatno iznenadilo je da su objavili tekstove sa foruma, što mislim da nije u redu i čak nije ni zakonito. Mislim da to nisu smjeli uraditi bez dozvole autora posta na forumu. Ispravite me ako griješim.

Odgovori s citatom

) ne bi ni došlo.