Quote Originally Posted by sos15 View Post
Nadam se da će ovaj put biti uspješan!
Mi smo još na početku, ako se to može tako nazvati. Punkcijom ništa nije pronađeno, onda na jednom spermiogramu nađeno dva nepokretna spermatozoida, ali nismo imali mogućnost zamrnuti. Sad smo se odlučili za Sarajevo, jeste skupo,ali ako slučajno nešto nađu možemo zamrznuti. MM sad prima injekcije Pregnyl, ako od toga ne bude efekta ostaje nam mycroTese kao jedina nada. Razmišljali smo o Citu, ali kad nemaju mogućnost zamrzavanja, a ne rade ni mycroTese.
Želim vam puuuuuuno sreće
Da u splitu rade samo običnu punkciju i tesu. Kod mm je održana spermatogeneza desno,i uredan FSH,tako da uvijek nađu spermija i za imsi,dakle ima za odabrati one "najljepše". Samo u ejakulatu nije nađeno ništa.tako da u splitu uopće nismoni radili spermiogram nikad.Odmah išli na bockanje. Mada se i ja ponekad pitam bi li bilo lakše za mmm da mogu nešto zamrznuti,da ga ne bockaju svaki put.A dr.P kaže u svom stilu,nije ti žao sebe što te bodem onom velikom iglom,neka i on nešto pretrpi
A ja stvarno ne osjetim ništa pretjerano i nije me strah punkcije.One dvije injekcije što dobijem su mi sasvim dovoljne.