Citiraj anaitomi2 prvotno napisa Vidi poruku
SOS kontrolu testosteroona smo radili kod njih i sad nakon mj dana terapije u Zg. spermiogram smo radili vise puta ali sad od kada uzimamo terapiju jos ne radicemo nako 2 mj od kad uzimamo terapiju! Kod nas je sada veliki problem sto na trzistu vise nema Choriomona dolazi tek u 9 mj a mi imamo jos za jednu sedmicu! Al koliko ja znam Choriomon i pregnyl su isto samo drugi naziv. Danas cu zvati kliniku da cujem sta ce mi reci ! a tebe bi zamolili da mi kazes gdje ima za kupit taj Pregnyl i da li ga ja iz Hrv mogu dobiti po toj cijeni koju si napisala ! Hvala puno
Mi ćemo u utorak ponovo u Sarajevo,pa ćemo vidjeti šta će nam oni reći. Što se tiče pregnyla po onoj cijeni ga trenutno nema (ja kupila dvije poslednje), ali će mi u ponedeljak javiti mogu li nabaviti još, ako mognu, mogu ti ja poslati ako nisi daleko. U BL sam našla po cijeni od 30 KM Pregnyl, a u Bahcece je 25 KM. Našla sam Choroimon 5000 u BL po 16,90 KM, u apoteci su mi rekli da je to isti sastav samo naziv drugačiji, pa ne znam da li da pređemo na to ako ne mognu naručiti Pregnyl po ovoj cijeni?