Citiraj Maki0606 prvotno napisa Vidi poruku
Drage moje,redovno pratim šta pišete novoga o Bahceci klinici i svemu,ukratko mm ima azoospermiju,radili punkciju i cito nije nadjeno ništa. Hormoni ok,ultrazvuk isto,bakterije nema. A sad bi mi posle nekih čajeva otisli u Sa pa me zanima dal za tu micro Tesu treba još koji nalaz. Nama niko nije rekao da vadimo ihibin B,microdelecy,kariogram to sam sve čula od vas ovdje Eto toliko od mene
Sad sam tek primjetila tvoj post. Što se tiče nalaza, većina nas je upravo preko foruma saznala šta sve treba odraditi. Mi smo se pripremali za biopsiju u Pragu, pa smo već sve pripremili nalaze. Doktor nas je u Sa pohvalio kako smo sve pripremili , tako da nam ništa nije rekao da dodatno uradimo, mada ja sad mislim opet mm poslati da vadi fsh, testosteron i inhbin b, da vidimo ima li promjena. Mislim da je jako bitno da se odradi kariogram i mikrodelecije, jer nažalost ako to nije dobro, ne znam koliko ima svrhe ići na mycrotese. Ako već planirate ići u Sa, možda da ponesete sve nalaze koje imate i da vidite s doktorom šta još treba odraditi. Sretno!