Pokazuje rezultate 1 do 50 od 243

Tema: Potpomognuta u Sarajevu (Bahceci)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj anaši1507 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav curke, nije me bilo duže vrijeme, a u međuvremenu smo bili na konzultacijama u Bahceci i dr. je rekao da još trebamo napraviti kariogram za oboje i sa tim nalazom javiti se doktoru. Uglavnom jako smo zadovoljni, također je rekao da on ima praksu, ako u prvom postupku ne dobijemo oko 10 embrija da nebi išao na transfer nego bi ih zamrznuo i čekao otprilike taj broj embrija kako bi mogao napraviti najboji izbor, meni je to glupo ali što je tu je..
    iskreno skroz bzzv sta se 2 puta ili vise filati hormonima da se dobije 10 embrija? Ti plaćas i tvoj je izbor sta ćes a on tako očito pokusava postići bolje rezultate u postotcima

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    iskreno skroz bzzv sta se 2 puta ili vise filati hormonima da se dobije 10 embrija? Ti plaćas i tvoj je izbor sta ćes a on tako očito pokusava postići bolje rezultate u postotcima
    i meni je to jako glupo, ali ako mi to daje veće šanse za uspjeh.....probat ću i to....ali još ću ja njega malo istlačiti preko mail-a zašto moramo čekati brojku od 10 embrija...čitala sam na drugim forumima cure bi dobile po 3 -4 embrija i radio je transfer, tako da ne znam zašto je meni rekao 10 embrija, a naravno kad sam bila tamo zaboravila sam ga pitati zašto čekati 10 embrija

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj anaši1507 prvotno napisa Vidi poruku
    i meni je to jako glupo, ali ako mi to daje veće šanse za uspjeh.....probat ću i to....ali još ću ja njega malo istlačiti preko mail-a zašto moramo čekati brojku od 10 embrija...čitala sam na drugim forumima cure bi dobile po 3 -4 embrija i radio je transfer, tako da ne znam zašto je meni rekao 10 embrija, a naravno kad sam bila tamo zaboravila sam ga pitati zašto čekati 10 embrija
    samo tjeraj svoje pitaj i uvjetuj ako treba i medije angaziramo,kojih 10 embrija pa ima cura koje sa full stimulacijom dobiju 3 JS i 1-2 se oplode sta bi trebale proći 5 stimulacija da dobiju tih 10 embrija

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Pozdrav djevojke.Ja sam iz Sarajeva i bila sam u postupku na klinici Bahceci,ja sam prezadovoljna sa dr.Enverom i kompletnim osobljem.Dr.je veoma profesionalan i odgovoran prema svojim pacijentkinjama,to mogu potvrditi sve djevojke koje su na drugom forumu RR.Mene su tokom stimulacije i poslije punkcije non stop zvali i pitali kako sam, jer je kod mene na zalost doslo do HS.Poznajem mnogo zena koje su imale jako mali br.JS pa im dr.nije trazio da ponovo idu u postupak da bi imale tih 10 embriona.Zaista neznam zasto je to rekao Anaši i ona je prva od djevojaka kojoj je to rekao.Ma kako god bilo Anaši ipak ti nazovi dr. i pitaj ga zasto ti je to rekao.Zelim ti mnogo srece i da sto prije rijesis taj nesporazum.Ostalim zenama koje se trude da postanu majke od srca to zelim.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Kad sam ja bila u Češkoj,bila je tamo i jedna žena iz Njemačke,imala je 22 jajne ćelije nakon stimulacije...mislim da to puno zavisi i od toga kako vas stimuliraju.Ja sam imala 13 a zrelih je bilo 9.
    Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    samo tjeraj svoje pitaj i uvjetuj ako treba i medije angaziramo,kojih 10 embrija pa ima cura koje sa full stimulacijom dobiju 3 JS i 1-2 se oplode sta bi trebale proći 5 stimulacija da dobiju tih 10 embrija

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •