i meni je to jako glupo, ali ako mi to daje veće šanse za uspjeh.....probat ću i to....ali još ću ja njega malo istlačiti preko mail-a zašto moramo čekati brojku od 10 embrija...čitala sam na drugim forumima cure bi dobile po 3 -4 embrija i radio je transfer, tako da ne znam zašto je meni rekao 10 embrija, a naravno kad sam bila tamo zaboravila sam ga pitati zašto čekati 10 embrija![]()
Pozdrav djevojke.Ja sam iz Sarajeva i bila sam u postupku na klinici Bahceci,ja sam prezadovoljna sa dr.Enverom i kompletnim osobljem.Dr.je veoma profesionalan i odgovoran prema svojim pacijentkinjama,to mogu potvrditi sve djevojke koje su na drugom forumu RR.Mene su tokom stimulacije i poslije punkcije non stop zvali i pitali kako sam, jer je kod mene na zalost doslo do HS.Poznajem mnogo zena koje su imale jako mali br.JS pa im dr.nije trazio da ponovo idu u postupak da bi imale tih 10 embriona.Zaista neznam zasto je to rekao Anaši i ona je prva od djevojaka kojoj je to rekao.Ma kako god bilo Anaši ipak ti nazovi dr. i pitaj ga zasto ti je to rekao.Zelim ti mnogo srece i da sto prije rijesis taj nesporazum.Ostalim zenama koje se trude da postanu majke od srca to zelim.