Pokazuje rezultate 1 do 50 od 243

Tema: Potpomognuta u Sarajevu (Bahceci)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko sam mogla pročitati na drugim forumima, umjesto dr Ali Envera došao je dr Umut, čak i u Nezavisnim novinama piše da je on zatečen u klinici. Dr Admir je u papirima naveden kao direktor, međutim ja se dobro sjećam da se kao direktor potpisivao Šoto Zejd, čak je i na tv-u bio zajedno sa doktorom Ali Enverom i predstavio se kao direktor, čini mi se u Otvorenoj mreži, imam negdje snimak na kompu, gdje su najvaili da će jednom paru besplatno odraditi VTO. Ipak, mene više muči to sa analizama.
    tog Zejda ja znam sa TV-a prije otvaranja klinike (bio je medijski eksponiran, nesto se baktao oko vjere).koliko znam,on nije ljekar,mozda je medicinski tehnicar,to ne znam,ali ljekar nije. eto,sad je (bio?) direktor.sjecam se price iz novina prije otvorenja, preko Zejda su i dosli u BiH (on im je bio poveznica,a eto na kraju i direktor).
    ma,iskreno,meni kao pacijentu je direktor nevazan.
    vazni su ginekolozi/ljekari,embriolog i eventualno pokoja medicinska sestra.
    evo,ja cu krenuti od toga da mi je lokacija katastrofa(garant zbog finansija su otisli tamo,manja je zakupnina),ali uvijek sam kontala da to nije vazno.
    nije vazna ni silikonska sestra koja nabada engleski,ni to sto su nas oderali za 15 min, ni to sto mi opci dojam nije bio ni blizu onog sto sam ocekivala (a mogu reci da znam sta bih trebala ocekivati, 3 renomirane evropsle klinike sam obisla).

svi znamo da oni preprodaju lijekova, da za to nisu registrirani( jer da jesu,davali bi transparentno ljudima racune), a jednom sam negdje citala da je neko Cetrotide kod njih platio skuplje nego ja kod jednog sarajevskog privatnog ginekologa,isto tako ispod ruke(u apoteci je tad Cetrotide bio 80e, ja sam ga platila 90e kod tog privatnika,a onda sma procitala da je neko kod njih placao malo i skuplje od toga?)
    kao i vecina,vjerujem da i oni ne daju fiskalne racune za sve usluge,da bi izbjegli poreze i to mi i nije toliko iznendjujuce.
    da ima neke politike iza price(mada ne znam zasto bi nekome smetala inostrana klinika,koja je zaposlila dosta ljudi iz BiH, koja ostavlja koliko toliko para za te poreze i koja nista o BiH ,osim pozitivnog utiska,nije ostavila...) eto i to vjerujem.
    da se razumijemo,vijest moze biti napuhana, ali ne vjerujem da su novinari toliko hrabri da pisu neistine o direktoru(na bh forumima citam da ostavljaju cure mail dr Admira, koji je izgleda jako mlad(po meni ,za VTO moras biti iskusan,odnosno raditi sa iskusnim ljekarima,da bi kasnije se time samostalno bavio),koji je sad direktor, a nema uredne papire,po zakonu ne ispunjava uslove), nepravilnostima u protokolisanju ili o nedavanju fiskalnih racuna.
    pa,nisamo bas Zimbabve , da se takve stvari / lazi pisu bez nekih posljedica.
    zao mi je...uvijek mi je najstresniji dio borbe za biolosko dijete bio odlazak od kuce i boravak u nekim hotelima, radovala sam se otvaranju klinike koja je blizu mene i u koju mogu otici nakon posla.
    Posljednje uređivanje od tuzna : 21.01.2014. at 08:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •