-
Otok Prvić, informacije i iskustva
Razmišljam da u drugoj polovici kolovoza tjedan dana provedemo na otoku Prviću. Bila sam tamo na par dana prije nekoliko godina i svidjelo mi se to što nema puno turista i što vlada nekakav spokoj malog otoka... No, nismo imali mnogo vremena za upoznavanje otoka pa vas koji ste bili tamo molim za konkretne informacije:
- Prvić luka ili Šepurine i zašto? Mi smo bili u Prvić luci i bilo nam je super, prošetali do Šepurina, ali meni nekako Luka ostala u ljepšem sjećanju.
- idemo s klinkom i važno nam je da su plaže (plaža) ok za klince, odnosno da je pristup u more postepen. Ima li takva plaža (šljunčana ili kamenita, svejedno) u blizini Prvić luke ili/i Šepurina? Odnosno, koliko je npr. hodanja do takve plaže od centra tih mjesta?
- što preporučujete posjetiti/raditi tamo, osim kupanja i sunčanja? Šetnje na relaciji Prvić Luka-Šešurine se podrazumijevaju, restorani isto, ali ima li još kakvih sadržaja za odrasle i klince? Pitam za svaki slučaj, mada se duboko u sebi nadam da nam ništa više osim nabrojanog neće trebati.
- imate li preporuka za izlete oko Prvića? Tipa, je li pristupačno otići do Zlarina i isplati se?
- gdje ostaviti auto, u Vodicama ili u Šibeniku? Imate li kakve preporuke gdje se auto može ostaviti bez plaćanja, a da je sigurno?
- i da, ako netko ima kakvu preporuku za smještaj, svakako opišite, ne znam smije li se ovdje na topiku, ali ako ne, onda svakako pp.
Hvala na svim informacijama!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma