Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: Zanimljive knjige za 9-11 godina i šire

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I mi smo odlučili kupovati knjigu kao poklon za kraj školske godine, a obzirom da se Lei jako sviđaju Planetopijine knjige za raznoraznim fensi 3D efektima i stvarčicama na otvaranje i izvlačenje, dok se meni pak ne sviđaju "enciklopedije" o izmišljenim bićima, ove godine smo joj kupili Planetopijino izdanje o Darwinu i brodu Beagle. Nije baš vizualno atraktivno kao knjige o zmajevima i patuljcima, ali je svejedno zgodno, a Lei se jako dopalo.

Što se tiče knjiga pogodnih za ovu dob, svašta je već nabrojano, a ja sam još recimo jako voljela knjige M. Matošeca - Strah u ulici Lipa, Tiki traži Neznanca.
    No apsolutni favorit u toj dobi su mi bile "Male žene" L.M. Alcott i njihovi nastavci - zapravo, Devojčice, Devojčice rastu, Dečaci i Deca gospođe Džo - čitala sam ih u srpskom prijevodu, i pitam se ima li uopće novijih izdanja tih knjiga.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

meni je taj darwin odlična knjiga

u toj dobi sam obožavala 5 prijatelja. mislim da bi se to i mojoj kćeri svidjelo, no sad je zauzeta :D
    mislim da se djeci te dobi sviđaju klnjige sanje polak i sanje pilić
    i postoji neka serija knjiga donne king (gem, set, meč; na ledu; preskok itd.)
    moja (8 god) sad čita na ledu

netko je spomenuo otključani globus. nismo uspjele sve pročitati, ali ono što jesmo, super je bilo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •