Bruno me već tjera u očaj. Evo u subotu je počela temperatura, išla je i do 39,5, trajala je do srijede. Imao je i proljev, jučer sam mu tek dala Prolife i danas uopće nije imao stolicu. U utorak smo bili kod ped. i ona kaže da ima malo šlajma i da nam Sinersul. Ja baš ne znam kako od malo šlajma može temp. biti tako visoka. A taman nakon posjeta pedijatrici on mi se počeo žaliti da ga boli u ustima. Odmah mi se činilo da je sve nekako crvenije nego treba biti, ali sam si mislila kako će Sinersul pomoći. Cijelo to vrijeme on ne jede skoro pa baš ništa, a to mi sad već stvarno predugo traje. Jadan ko da je izašao iz konc logora. Što je najgore danas i pije puno manje, pa me sad već strah i da ne dehidrira. Ja bih već danas nekako otišla s njim nekud, na hitnu, ali to mi je znanstvena fantastika s moje troje, a MM radi. A i stalno mi se mota po glavi da možda pretjerujem.
Inače, danas je od negdje 11 h ujutro do 19 navečer imao istu pelenu, da bi ostala poluprazna. Obično ju napuni u roku 2 sata.
Rehidromix neće, onaj **** ORS sok također neće (nije ni čudno).
Koliko dvogodišnjaku otprilike treba tekućine dnevno da ne dehidrira pod pretpostavkom da ništa ne jede?
I zbog čega može nastati ta upala desni? Valjda to nije ništa ozbiljno.