-
čitam vas i sve si nešto mislim....ok...ode baciti smeće u kontejner, usisati će i to jako temeljito, svoj tanjur nakon jela odnjeti će u sudoper, staviti će sušiti mokar ručnik i kupaće. Zgrije mlijeko u mikrovalnoj, spremiti će i stol za jelo. Tušira se sam, briše, sprema robu. Ali većinom sve to on radi sa velikom dozom ljenosti i onim plačnim izrazom lica "kad baš moram" ili "tako sam umoran".
Da ga ja ne zamolim i to ponekad po par puta dok mi para na uši ne krene, on ne bi najrađe. On si ne bi niti oprao zube prije spavanja da ja ne podsjetim, robu bi ostavio pobacanu po krevetu da ja ne dreknem.
Nije mi drago ucjenjivati ; dobiti češ nešto ili ići češ negdje ako izvršiš te i te obaveze. Voljela bih da ponekad pokaže sam malo volje i želje, a ne da ja moram stalno moljakati.
-
Ja moram sa žalošću konstatirati da su moja djeca s godinama još neurednija i nemarnija prema svim ovim kućnim obvezama
.
Sad se sjetno sjećam kad bi me nakon kratkog negodovanja ipak poslušali i pospremili za sobom.
Trenutno je situacija takva da su na moje šize već oguglali i samo iskomentiraju kako dotičan nered njih nimalo ne smeta. Interesantno, kćer je trenutno gora po tom pitanju od sina. S jedne strane, ni smeće neće baciti bez da je oprane kose i srihtana, a s druge strane to isto smeće bi po njoj i dočekalo zimu .
Inače, u školi i ostalim obvezama vezanima za nju je jako revna tako da joj kod ovih kućnih malo progledavamo kroz prste...i možda u tom grmu leži zec :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma