-
i moji imaju zadatke,istina svako malo napišu na papir ali malo odrade, pa onda odrade ono kaj treba sad i hitno.
Znači pospremanje igrački od malih dana, to može već i zibina najmanja.
najmanji ponekad odnese žlice na stol, ostalo ili ja ili veći klinci.
Posle klope klinci obavezno moraju odnest svoje suđe na pranje, a za doručak zemeju si sami doručak s time da je mlijeko na stolu to ih čeka, moraju sve pospremiti za sobom kaj su jeli za stolom,( jer ja te stvari ne jedem) i počistiti pod napose nakon kaj su jeli pahiljice, kruh i slično jer to isto ja ne jedem .
Veliki zna odrezat kruh, klinka baš i nije spretna ali tu većuskoči netko.
Veliki voli čistit pod, ponekad pođampat ( ali rjetko) to večinom radim ja.
Moji ne peglaju, ne peglam ni ja, ne usisavaju, ne usisavam ni ja,( to nam služi samo za škrkljomlate).
Na vrtu veliki voli više pomoći takav je od mladih dana, klinka baš se i ne trudi ( isto od mladih dana), nadam se daq će klinjo isto voljet radit u vrtu.
Klinci skupa slažu veš nakon sušenja, s time da veliki pretežnbo slažu, pa svi skupa nose po ormarima. Znaju ponekad izvadit veš iz vešmašine, ali to je jako rjetko jer večinom to ja uradim dok spavaju.
veliki zna napravit "pohance" ali to sam im dozvolila da rade 1 x tjedno, zna skuhat tjesto, pregrija si ručak ( više nije do sad ni trebal). Očistit krumpir, povrće ....
Svi love brat i trpat u sebe kaj vide jestivo .
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma