Pokazuje rezultate 1 do 50 od 180

Tema: "dug" i neizdavanje svjedodžbi!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    matilda ne znam u kojoj si banci ali ne karikiraj, za tri dana ti još ni prva obavjest ne bi stigla na kućnu adresu tak da te priče objesi mačku o rep. Stvarno ne znam u kojoj to banci imaš kredit da su tako revni za 3 dana neplaćanja i da tako utjeruju dugove. Sve ovo kaj pišeš događa sa nakon malo dužeg neplaćanja!!
    A ne!
    Nije došla nikakva opomena na kućnu adresu. Račun je bio plaćen, a stigao je nalog da mi sjednu na plaću.

Ovo o čemu pričate ne treba rješavati sa školom, već s Gradom (ili Ministarstvom). Vičete na krive ljude. Nažalost.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Matilda prvotno napisa Vidi poruku

Ovo o čemu pričate ne treba rješavati sa školom, već s Gradom (ili Ministarstvom). Vičete na krive ljude. Nažalost.
    Sve ja to znam ali premalo je vremena bilo da to rješavam s ikim nego sa školom.
    Nisam vikala na nikoga ako si mislila doslovno, iako možda ostavljam takav dojam! Znam biti jako fina.

Nisam vikala iz razloga što su oni samo pijuni kao i ja. Ali bi onima koji griju fotelje vrlo rado zaljepila pokoji šamar!
    Posljednje uređivanje od ana.m : 28.06.2012. at 21:23

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

A ja ti kažem da se u Gradu kunu da se lova uplaćuje na školski račun automatizmom i na vrijeme.
    Nego da škole prelijevaju kako misle da u tom trenutku treba.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

A.

ali matilda, ne mogu se složiti. škola izdaje račun, a ne grad niti ministarstvo.
    škola mora slati opomenu. škola mora pokrenuti ovrhu prema neplatišama. a ne prijetiti djeci sa svjedodžbama, slati poruke preko djece, uopće u to uvlačiti učitelje. ne kužim. imaju službu računovodstva koja ne radi ništa drugo nego se bavi računima, prihodima i rashodima. nije li tako?

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ali matilda, ne mogu se složiti. škola izdaje račun, a ne grad niti ministarstvo.
    škola mora slati opomenu. škola mora pokrenuti ovrhu prema neplatišama. a ne prijetiti djeci sa svjedodžbama, slati poruke preko djece, uopće u to uvlačiti učitelje. ne kužim. imaju službu računovodstva koja ne radi ništa drugo nego se bavi računima, prihodima i rashodima. nije li tako?
    Što misliš, koliko ljudi radi u toj službi?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    Što misliš, koliko ljudi radi u toj službi?
    mene ne zanima koliko ih ima, onoliko kolika je potreba.
    ja nemam jos djecu u skoli, jos, ali mi nije jasno zasto bi ucitelj koji je na budzetu grada morao zvati roditelje da bi mu se isplatila placa.
    zbilja to je kao da kuharica zove i skuplja novce za hranu.
    ucitelj uci, kuharica kuha, racunovodstvo vodi financije.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

To je istina, ali situacija je u školstvu daleko od idealne i gleda se da radi što manje broj ljudi i ondje gdje bi po prostoru mogao biti veći broj razreda s manjim brojem djece, svejedno bude manje većih razreda jer bi to značilo zapošljavanje još jedne učiteljice (a znamo da bi to tek bilo u interesu djece).
    Tako da ja vjerujem da su ljudi koji rade u tim službama već dosta opterećeni.
    Inače broj računovođa ovisi o broju učenika u školi pa neke škole imaju računovođu samo na pola satnice.
    (Ovime ne želim reći da je u redu da učitelji moraju zvati ili da djeca ne dobiju svjedodžbe, samo da rješenje nije jednostavno.)

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    To je istina, ali situacija je u školstvu daleko od idealne i gleda se da radi što manje broj ljudi i ondje gdje bi po prostoru mogao biti veći broj razreda s manjim brojem djece, svejedno bude manje većih razreda jer bi to značilo zapošljavanje još jedne učiteljice (a znamo da bi to tek bilo u interesu djece).
    Tako da ja vjerujem da su ljudi koji rade u tim službama već dosta opterećeni.
    Inače broj računovođa ovisi o broju učenika u školi pa neke škole imaju računovođu samo na pola satnice.
    (Ovime ne želim reći da je u redu da učitelji moraju zvati ili da djeca ne dobiju svjedodžbe, samo da rješenje nije jednostavno.)
    svi se slazemo da nije uredu da ucitelj zove roditelje za novce koje roditelji duguju skoli/gradu.

ovo sto si napisala, da sve ovisi o broju ucenika, sasvim slucajno sam upoznata sa situcaijama u slicnim ustanovama.
    uglavnom bezobzira na to sto radi 1 ili 1/2 ili vec koliko god ljudi na probelmu financija skole, oni rade to kroz cijelu godinu. i kao u svako poslu postoji tzv. pik sezone i kad svi umiremo od posla, a ponekad nam je manji tempo. bezo bzira na pik sezonu ti ljudi koji rade tamo trebaju odraditi svoj posao. a ne dati listu i reci zovite vi.
    koliko znam, sad sam upisivala djete moj broj mobitela i kucnog terlefona sam dala vec u skoli, dakle to nije podatak koji samo ucitelj ima. vec jepohranjen u skoli.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •