Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Privatni vrtic vrapče-gajnice....savjet ?????????

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno Privatni vrtic vrapče-gajnice....savjet ?????????

Pozdrav ! Nova sam ovdje...i slabo se snalazim.UGL:imam veliki problem....imam curicu koja ima godinu dana...pocinjem raditi na jesen i naravno da mi djete nije upalo u drzavni vrtic.Zivimo u gajnicama i pokusali smo i u neke privatne al nema ni tamo mjesta,Dali netko ima savijet???? Ima li jos kakvih privatnih vrtica na tom potezu a da ima mjesta ???? PLIZZZZZ HELP !!!!!!!!!!!!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kaj si probala :
    limač to je gajnice, još jedan vrtić ima u I ili II gajničkom odvojku
    sad ne znam kak se zove u Vrapću imaš jedan pored ludare
    kućica kod bile na črnkasu
    Panda ( za zagrebačkoj kod ratarske)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Što je sa onim vrtićem u prostorijama crkve sv. Nikole u Stenjevcu? Košnica?

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Koliko sam ja čula Limač, Košnica i Kućica u Stenjevcu su puni.
    Onaj kod bolnice se zove Leptirić LU, za taj ne znam.
    Čula sam i da se otvara neka Čarobna kućica u Gornjem Vrapču,
    ako ti to nije daleko...
    Ja sam isto iz Gajnica i vidim da je sve puno...Tu je totalna koma za jaslice.
    Ja se vraćam na posao 1.11. i isto ne znam što ću.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

u gajnicama je uvijek gužva u neko bolje vrijeme si prije mogal dobit mjesto u vrapću nek u gajnicama, ali ja sam imala sreće kajd sam živjela tam i dobila vrtić od prve, točno ispred zgrade.

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

POZZZ !!!

Dakle u državni nismo upali....u Limaču nema mjesta.Dali su mi također kontakt od ČAROBNE KUĆICE.Vrtic se otvara krajem 8 mj.pocetak 9mj. Tako da cu danas nazvati da vidim ima li mjesta i kako funkcioniraju.Kosnica i Leptirić Lu vise nema mjesta.Nadam se s obzirom da se Čarobna kućica tek otvara da ima mjesta jer mi je stvarno HITNO ! Zvat cu danas da se raspitam pa javim !!!! Hvala svima na savjetima !!!!

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Evo povratne informacije čisto ako nekoga zanima.Čarobna kucica-gornje vrapce.....ugl.gospođa mi je rekla da jos ima mjesta....radi se o jednoj jasličkoj i dvije vričke grupe.Vrtić je u privatnoj kući.....velikoj....sve je novo i prostrano sa jedno 300 kvadrata zelene površine i natkrivenom terasom za jasličare.....Cijena je 800 kn.....mi smo ispunili zahtjev i upisali se....počinjemo 27.08.....puuuuusa !!!!!!!

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

[QUOTE......počinjemo 27.08.....puuuuusa !!!!!!![/QUOTE]

A nije bilo mjesta u državnom u gornjem vrapču?
    Kako je prošao prvi dan?
    Posljednje uređivanje od jele blond : 27.08.2012. at 12:40

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ejjjjj !!!!

Evo ja malo kasnim.....prošlo je vec mjesec dana od našeg polaska u vrtić Čarobna kućica ))
    Jako smo zadovoljni.Moja curka se super adaptirala,ali uvjeti su stvarno ko u švicarskoj.
    U jasličarskoj skupini nikada neće upisivati više od 16 djece,a trenutno imaju 3 tete za tu skupinu.
    Zovemo se pužići ))) Vrtić je prekrasan....imaju natrkrivenu terasicu za bebače koji su ograđeni...i imaju tepison da bebačima ne bude hladno kad zazimi.Sada je još lijepo vrijeme tako da su bebači većinu dana na friškom zraku.Hrana je super.Imaju dosta variva sto mi je bitno da moja curka jede sa žlicom onda sam ziher da nešto i pojede.Vrtić je u gornjem vrapču gjde nema šanse da upišeš jasličara....u Čarobnoj kučici znam da jos imaju mjesta jer otvaraju jos jednu jaslicarsku zbog tolike potraznje.

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Drage mame, friška informacija koju sam ja čula je da se u Limaču otvaraju nove grupe od siječnja, što je super jer planiram onda tamo upisati svoju mlađu kad napuni godinu dana!!!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj ZLATOKOSA 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Ejjjjj !!!!

Evo ja malo kasnim.....prošlo je vec mjesec dana od našeg polaska u vrtić Čarobna kućica ))
    Jako smo zadovoljni.Moja curka se super adaptirala,ali uvjeti su stvarno ko u švicarskoj.
    U jasličarskoj skupini nikada neće upisivati više od 16 djece,a trenutno imaju 3 tete za tu skupinu.
    Zovemo se pužići ))) Vrtić je prekrasan....imaju natrkrivenu terasicu za bebače koji su ograđeni...i imaju tepison da bebačima ne bude hladno kad zazimi.Sada je još lijepo vrijeme tako da su bebači većinu dana na friškom zraku.Hrana je super.Imaju dosta variva sto mi je bitno da moja curka jede sa žlicom onda sam ziher da nešto i pojede.Vrtić je u gornjem vrapču gjde nema šanse da upišeš jasličara....u Čarobnoj kučici znam da jos imaju mjesta jer otvaraju jos jednu jaslicarsku zbog tolike potraznje.
    kolko plačaš?
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 03.10.2012. at 10:44

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

800 kn

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •