Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 229

Tema: Kuda ide ovaj forum?

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    nije sve što se ovdje piše sveto pismo
    :shock:

Pa kako nije, kad se stalno spominje, gdje treba i gdje ne treba.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

traume su zapravo pozitivne , kale forumašice , jel to vrijedi onda univerzalno ?

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

meni se čini da smo sve netrpeljivije u vjerskim temama, kao i temama o mamama koje ne-rade ili ne-žele raditi. ostalo mi se čini podjednako.
    obzirom da nisam često na forumu, lako mi je preskočiti ono što me ne zanima.
    netko je spomenuo i to ću ponoviti - zahvalna sam na svim super savjetima.
    filozofske teme vjerojatno moraju biti pune proturječnih mišljenja da bi opstale.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    ma kakvi.
    i izvrtanje na šalu tvoje isprike, jer mi se činila čak i nepotrebna.
    i meni je bila bespotrebna
    kao da se ti meni zalis da je neka sestra bila bezobrazna prema tebi pa ti se ja ispricavam, duboko i pokorno
    mislila bi ( s pravom) da te zahebavam

ono sam napisala da ljudi ne bi preozbiljno shvatili tvoj poziv za prijave postova
    il zapravo vidim da neki kukaju da nisu imali krštenje jer ih nitko nije oprao
    mozda da ipak probaju preko prijava

cvijeta, genijalna kao uvijek

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj pujica prvotno napisa Vidi poruku
    ja cu samo rec da mi je, kao netkom kome je religija struka i posao,tuzno koliko se netocnosti i netolerancije provlaci upravo u postovima nekih forumasica koje se smatraju velikim vjernicima, sto je bas suprotno svjedocanstvu koje bi trebale davati. ali odavno odustadoh od ispravljanja netocnih vjerskih uvjerenja pa uopce ne otvaram teme s takvom tematikom jer umjesto da na njima nesto naucimo jedni od drugih i obogatimo se one najcesce dizu tlak i netrpeljivost. tuzno, bas tuzno
    Ifini postovi mene obogaćuju

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kad sam došla na forum, puno više sam čitala nego postala onda jedno duže vrijeme nisam ni jedno ni drugo pa me druga trudnoća opet "vratila" na forum. I nisam imala vatreno krštenje, ja sam više od ovih na čija pitanja nema "niti mu niti bu" što bi cvijeta rekla. Baš me to pogađalo na samom početku.

Ali zanimljivo mi je kako vrlo često (ne)uspjeh teme ovisi o tome tko otvara temu. Da recimo apricot otvori temu tipa koliko često režete nožne nokte sigurna sam da bi se tema protegla na minimalno par stranica. I kako se noviji forumaši operu bez problema, čak i jako ružno ponekad, al ako to isto napiše neka iskusnija forumašica, eee onda s njom sve nešto na fino, u rukavicama, sve se nešto potpisuje...

Ali ovo mi je ipak najdraži forum, em što nema šljokičastih i svjetlećih potpisa em što je komunikacija ipak na nešto višem nivou nego na drugim forumima.
    Najviše mi nedostaju kružoci sezonskih trudnica i beba. Znam da ima drugi forum na koji su se preselili ti kružoci al to mi nije to.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

E sad citajuci sve ovo mene zanima odakle ta potreba da se svidis ljudima s foruma koje vecinom ne poznajes, ne znas im ni pravo ime ni priblizno kako izgledaju, a niti da li je istina ono kakvima se predstavljaju?
    I to s "facama" na forumu mi isto nije jasno.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Emso

Baš sam se uklopila u ovu cvijetinu priču, s tim da sam ja one nevidljive postove bila odlučila zamijeniti jednostavnim slaganjem s tim glavnim zvijezdama, a u moje su početničko vrijeme to svakako bile ivarica i emsa.
    Ali sam onda shvatila (preko slične priče kakva je Betina), da je ipak bolje sam reći što misliš, ma koliko to bilo slično onome što i ti forumski idoli mislili.
    Moj je problem uvijek bio u tome što mislim (tj. sigurna sam) da se ne znam tako lijepo pisano izražavati kao gorespomenute, pa čemu onda reći isto, ali šturije i manje slikovito?

Nevermind, svi smo mi tu da rastemo, baš je ovaj forum meni u tome jako puno pomogao. Od početne totalne zaluđenosti, s vremenom sam uspjela postići kritički odmak i shvatiti da nije sve što se ovdje piše sveto pismo. Naučila sam više vjerovati sebi, svom instinktu i svojim procjenama što je dobro u roditeljstvu, ma koliko to ponekad bilo udaljeno od vizije "rodastog odgoja" .

Što se samog pisanja i ovakvih topika tiče, već sam na onom prošlom istog tipa bila rekla da smo na početku svi opterećeni tim odnosom novi/stari, umišljenim (ili stvarnim) klanovima, pa malo divljamo, ali onda s vremenom dođe sve na svoje.
    Potpisujem, osim dijela o omiljenim popularnim likovima za svimbanje.
    Vatreno krštenje sam doživjela od strane dvije forumašice, ali sam im oprostila.

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mene nekako zaboli koliko ko ima postova na forumu (nije mi to faktor popularnosti / lajkanja) i nemam filing da "moram" lajkati samo zato sto je nesto napisala neka stara forumasica. Dapace, naprotiv

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Ivanna prvotno napisa Vidi poruku
    Ali zanimljivo mi je kako vrlo često (ne)uspjeh teme ovisi o tome tko otvara temu. Da recimo apricot otvori temu tipa koliko često režete nožne nokte sigurna sam da bi se tema protegla na minimalno par stranica. I kako se noviji forumaši operu bez problema, čak i jako ružno ponekad, al ako to isto napiše neka iskusnija forumašica, eee onda s njom sve nešto na fino, u rukavicama, sve se nešto potpisuje...
    post mi je zavrsio na nezgodnom (malo vidljivom) mjestu,dnu prosle strane....istu sam stvar napisala,samo uoblicenu u kraj cvijetine ˝forumske evolucije˝....

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    meni se čini da smo sve netrpeljivije u vjerskim temama, kao i temama o mamama koje ne-rade ili ne-žele raditi. ostalo mi se čini podjednako.
    obzirom da nisam često na forumu, lako mi je preskočiti ono što me ne zanima.
    netko je spomenuo i to ću ponoviti - zahvalna sam na svim super savjetima.
    filozofske teme vjerojatno moraju biti pune proturječnih mišljenja da bi opstale.
    E, ovaj post je pravi glas razuma! Svaka čast!

Ja sam često na forumu, pa opet radim baš ovako - preskačem ono što me ne zanima (sam svoj moderator). Zapravo i nema drugog načina... Sputavati druge da govore svoje mišljenje (na pristojan način) nije mi ok. Kao i u stvarnom životu ima ljudi s kojima komuniciram, a i onih od kojih se maknem. Ovo mjesto nije iznimka.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    i meni je bila bespotrebna
    kao da se ti meni zalis da je neka sestra bila bezobrazna prema tebi pa ti se ja ispricavam, duboko i pokorno
    mi smo tim
    dakle, to ne bi bila "neka" sestra, nego tvoja sestra
    tako i mi funkcioniramo

osim toga, ja pojma nemam jesam li ja bila ta koja je bila gruba prema tebi

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

(nevidljivo) pišem da šteta što ne znate kakva ljubav i mir vladaju na potpomognutoj, u svoje 4 godine forumiranja ne sjećam se da je iko ikog ičim prao, niti pomislio na to (ajd, u obitelji se uvijek nađe pokoja čarka), a kad se već admini posipaju pepelom ili što već rade-našeg hvalim na sva usta....

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    mene apri oprala dok sam bila mlada i neiskusna
    mene muž administrator nije oprao nego mi odma udijelio opomenu (mislim da to nikad neću uspjet preboljeti)

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

(bucka, meni moj na jednom drugom forumu prijeti banom)

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

A znate šta mene zanima? Zaintrigirao me onaj Mooverov potpis, kao nekad je forum bio drugačiji - bolji. Kakav je to bio?
    Primijetila sam čitajući neke stare teme da su ljudi manje štitili svoju privatnost, na temi predstavljanja stavljali svoje slike i slike obitelji.
    Jesu li danas suzdržaniji?
    Što je drukčije?
    Daaaajte, pliz, nama novima recite

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa bilo nas je malo, svatko je svakoga znao
    poznavali smo se i povremeno družili i u RL
    eto što je bilo drugačije

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

znaci forum je (kao i udruga u zacetcima) bio zagrebacki....
    eto sta di donese sirenje....

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja nikad necu preboljeti kruzoke :D
    Proslo je 5g. od ukidanja al jos boli kao da je jucer bilo

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    (nevidljivo) pišem da šteta što ne znate kakva ljubav i mir vladaju na potpomognutoj, u svoje 4 godine forumiranja ne sjećam se da je iko ikog ičim prao, niti pomislio na to (ajd, u obitelji se uvijek nađe pokoja čarka), a kad se već admini posipaju pepelom ili što već rade-našeg hvalim na sva usta....
    E upravo sam tako i ja pomislila sinoc dok sam čitala ovu temu. Nitko me nije prao, jer sam prvo vrijeme provela samo na potpomognutoj... lažem, Mare je jednom rekla: nemoj toliko zahvaljivati.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja ne znam da li me ko oprao, jer nisam tip od rasprave. kazem sta mislim i ne nakacim se.
    ali sam otovrila jednom topic na dojenju sa pitanjem, pa mi je apri odgovorila kratko pa lezi :LOL:
    nije mi bilo jasno zasto mi je samo to napisala, kad ljudima pise puno vise, ali kad sam pazljivo procitala svoje pitanje koje je bilo sturo napisano, da ne kazem stidljivo i sama bi si odgovorila isto.

i meni fala kruzoci, jer sam upoznala puno mama tako, s nekim se i danas druzim, da ne kazem da se vidjamo jako jako cesto

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    pa bilo nas je malo, svatko je svakoga znao
    poznavali smo se i povremeno družili i u RL
    eto što je bilo drugačije
    Potpis.
    Više smo se podupirali, a manje isticali razlike.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    znaci forum je (kao i udruga u zacetcima) bio zagrebacki....
    eto sta di donese sirenje....
    Netočno.
    Od početka je bilo dosta cura iz cijele Hrvatske, pa i iz inozemstva.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

koksy, nadrapala si, samo te cekam

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nekada su se ljudi više javno razotkrivali jer je puno manje ljudi imalo internet. tako su i javni forumi na neki način bili zatvoreniji kružoci, intimnije prirode nego danas.

sa sve većom rasprostranjenošću interneta , koji je postao dostupan svakome, izgubila se na taj način ona početna prisnost. no ne mislim da je zato forum lošiji, samo življi...edukativni roditeljski forum bi i trebao stremiti educirati i primiti što veći broj korisnika, zato i postoji

naniluc avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ja stalno gledam po svom mjestu prepoznaje li me netko sa foruma, budući da imam jedno baš posebno obilježje, da ne kažem rijetko

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku

i meni fala kruzoci, jer sam upoznala puno mama tako, s nekim se i danas druzim, da ne kazem da se vidjamo jako jako cesto
    kružoci mi više ne nedostaju, ali nastavak rečenice potpisujem.
    upoznala sam sjajne ljude na ovom forumu.

Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Potpis na Peterlin. Makar se ponakad 'bojim' izraziti mišljenje da ne bi ispalo uvredljivo i tsl. Dakle, u rukavicama. Što me smeta, naime baš zbog toga što je forum na 'nivou' (kako je netko napisao) ponekad me koči

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ni ja nisam imala vatreno krštenje (ili ga se više uopće ne sjećam )
    ali imala sam teme na kojima sam tražila odgovore, a nisam ih dobila

e, sad idem opet otvorit temu sa vrlo konkretnim problemom i konkretnim pitanjem, pa vas sve koji znate nešto o tome, molim da se javite

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

daj i link da ne trazimo

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ne čini li se vama, koji ste bili dio nekog od tih kružoka, da su oni bili najelitističkiji od svih tema...ko je na vrijeme upao tamo taj je bio baja, a ostali koji su se pokušali prikrpat kasnije...0 bodova...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tira prvotno napisa Vidi poruku
    ne čini li se vama, koji ste bili dio nekog od tih kružoka, da su oni bili najelitističkiji od svih tema...ko je na vrijeme upao tamo taj je bio baja, a ostali koji su se pokušali prikrpat kasnije...0 bodova...
    ne, ja sam upala kasnije na svoj, jer su cure se vec ranije pocele druziti, a znam ih koje su upale jos kasnije. ovo pisem za nas ex kruzok.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ne, ja sam upala kasnije na svoj, jer su cure se vec ranije pocele druziti, a znam ih koje su upale jos kasnije. ovo pisem za nas ex kruzok.
    ja sam isto upala koji mjesec kasnije i bez problema se ušaltala.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    ( kad umremo pojedu nas crvi i to je to )
    valjda zbog moje zlobe i ljudske potrebe za naslađivanjem, slijepi sljedbenici bilo koje religije u meni izazivaju žaljenje što nakon smrti u biti neće postati svjesni ove činjenice
    ilitiga, moja vjera su crvi (ako izuzmemo Jedije, ali to je već druga priča)

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja sam odavno registrirana, češće čitam nego što pišem. Informacije sa foruma su mi najviše koristile tijekom trudnoće i nakon poroda. Hvala na tome!
    Sada, ako me nešto i zanima, točno znam čiji post ću pročitati pa o njemu razmisliti. Sve što pripada virtualnom svijetu ne može me duboko uvrijediti. Nisam tip od svađe i konflikta, pa se nerijetko i povučem. Što mislim, to nije važno . Najbolje mi je kada se većina na neki način mora pokoriti manjini. Često to biva i u RL, pa mi i nije neko iznenađenje.
    Nikada nisam imala virtualnih sukoba sa osobljem foruma, pa ne mogu donositi svoj sud o bilo kakvom posipanju pepelom. Nisam upućena u detalje slučaja ako ga tako možemo nazvati, ali bilo mi je žao kada je ronin banirana (jel bila?). Volim čitati njene postove pa valjda zato .
    I da, da se nekim članicama foruma dopušta mrvičak više, to stoji. No kada počnu po forumu jašiti, odmah mi se ukaže crveni x na desnoj strani mog monitora i to je to.
    I moram napisati, volim čitati Mariu 71. Peterlin dobro kuha, ima dobre savjete o odgoju djece, vođenju kućanstva i sl. To su teme koje me ustvari trenutno i zanimaju.
    Eto, samo hvalim. Dakle, dobro mi je. Čekam novu trudnoću i nadam se aktivnijem druženju sa vama.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    kad se vec zalimo na forum da se osvrnem na ovo poticanje na prijavu kao pomoć moderatorima

prije puno vremena jedan post me "uboo u zivac" i odlucila sam prijaviti
    prijavu sam poslala, nisam dobila informaciju da je otisla, a kako mi je to bila prva prijava na forumu (mislim i jedina) mislila sam da nije otisla
    i poslala opet
    i grdo zazalila
    jer sam dobila pranje da sto saljem dva puta, da moderatori imaju svoj privatni zivot, da ne samo od privatnog vec od poslovnog oduzimaju za moderiranje i da nema potrebe za bezobraznim prozivanjem
    ostala sam posrana
    tako da to pozivanje na prijavu za mene ne vrijedi
    takvi smo ti mi
    zaposleni i bezobrazni
    ne prijavljujte nam ništa, lakše ćete se kasnije žaliti na dvostruka mjerila
    Posljednje uređivanje od daddycool : 29.06.2012. at 11:20

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj disciplina prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nikad necu preboljeti kruzoke :D
    Proslo je 5g. od ukidanja al jos boli kao da je jucer bilo
    I ja jos uvijek, nakon svih tih godina od kada su ukinuti kruzoci, smatram da je to bilo pogresno. U onom trenutku kada su bili ukinuti cinio mi se to tako grub potez da sam napustila forum s namjerom da se vise ne vracam. Vratila sam se zbog Potpomognute, ali od tada su moji postovi bitno drugaciji.

Za vrijeme trudnoce bila sam prisiljena citati kruzoke na drugim forumima, jer sam jedino tako dolazila do nekih informacija, iskustava, savjeta..., koji su mi tada bili potrebni.

Sada, kada imam bebu, ponovo citam kruzoke sa drugih foruma, jer je to i dalje najbolji i najbrzi nacin doci do odgovora koji ti u tom trenutku treba.

Prema vlastitom iskustvu sudeci otvaranjem iskljucivo konkretnih tema ne moze se postici protok toliko korisnih informacija i savjeta koliko se to desava na kruzocima.

Vec vise puta mislila sam otvoriti temu u kojoj bih zamolila osoblje foruma da ponovo razmotri uvodjenje kruzoka pa, eto, ovim sada koristim priliku.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

sad ja umirem od znatiželje, kakvi su to kružoci?

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    sad ja umirem od znatiželje, kakvi su to kružoci?
    to su bili pdf-ovi ljetno-proljetne/zimsko-jesenske bebe rođene xy godine
    pa su mame djece istog godišta tj. iste dobi ćakulale o svim svojim trenutno aktualnim bebačkim zbivanjima

u tome se nikad nisam našla

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala ti rena na lijepim riječima, ali ja sam bila i zaslužila ban. (odkad i sama drugdje moderiram/administriram, valja sam vidjela i drugu stranu medalje). to je što se tiče toga.

malo sam razmišljala o ovoj cvijetinoj pošalici...puno u biti ima istine u njoj...svi mi na neki način virtualno, internetski sazrijevamo.čak i u načinu na koji doživljavamo forum...na početku, kad se usklopiš, bude ti zbilja jako stalo do ljudi većinu kojih u biti i ne poznaješ, emocije u svađama, tuzi, veselju znaju biti i istovjetne stvarnom životu, no kasnije, s forumskim iskustvom, pronađeš neki idealni modus za sebe, u virtualnom doživljavanju sebe i drugih.stvari legnu na svoje mjesto, valjda.

meni je Roda bila prvi forum u životu kojem sam se priključila nakon što se Roko rodio...a prvi se pamte. sjećam se da sam dugo bila samo na PZ jer smo Mariju pokušavali dobiti neke dvije godine, pa sam se prvo pronašla tamo, pa malo po malo na druge teme .moram priznati da nikad nisam osjećala na sebi onaj stare/nove odnos.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja i dalje mislim da je to bio daleko najnegativniji aspekt kružoka (vas ste dvije imale sreće, a i relativno ste rano upale (ne govorim ovo sve zato što je jelte, mene netko nogirao sa nekog kružoka hehe)

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa Vidi poruku
    takvi smo ti mi
    zaposleni i bezobrazni
    ne prijavljujte nam ništa, lakše ćete se kasnije žaliti na dvostruka mjerila
    bez obzira na sarkazam, uvijek se može biti pristojan prema forumašima.po meni, barem ja to tako gledam, moderatori moraju također održavati visoke kriterije kakve si je ovaj forum sam s godinama zadao...dakle kako u međusobnoj komunkaciji forumaša, tako u komunikaciji moderator/admin-forumaši.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja se sjećam svoj prvog nevidljivog kružoka , taj mi nije uspio.... u drugom sam upoznala super ljude, Oru koje baš više nema ovdje ali zato ljetujemo zajedno :D

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

valjda zbog moje zlobe i ljudske potrebe za naslađivanjem, slijepi sljedbenici bilo koje religije u meni izazivaju žaljenje što nakon smrti u biti neće postati svjesni ove činjenice
    znači ima nas dvoje koji vjerujemo u crve

may the force be with you admin

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    E sad citajuci sve ovo mene zanima odakle ta potreba da se svidis ljudima s foruma koje vecinom ne poznajes, ne znas im ni pravo ime ni priblizno kako izgledaju, a niti da li je istina ono kakvima se predstavljaju?
    I to s "facama" na forumu mi isto nije jasno.
    pokušat ću odgovoriti na ovo pitanje... ne radi se o tome da se svidiš nekome nepoznatome, nego koristiš forum (jer za realne kružoke nemaš vremena ni prostora) da se prije svega "družiš" s ljudima (na kraju krajeva da upoznaš zanimljive ljude koje ovako u real lifeu ne bi imala ni prilike upoznati), pa onda i da sama sebe propituješ i tešeš svoje argumente na nekoj temi, pa ti eto bude drago kad uspiješ u raspravi, kad dobiješ potvrdu točnosti svog stava ili kad tvoje tvrdnje (posebice ako nisu mainstream) naiđu na interes ili potvrdu čitatelja ili i kad nešto novo naučiš (ovo je meni bitan aspekt), pa i svoj dosadašnji stav promijeniš (ali naravno konkretnom sugovorniku ne priznaš ).

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    pokušat ću odgovoriti na ovo pitanje... ne radi se o tome da se svidiš nekome nepoznatome, nego koristiš forum (jer za realne kružoke nemaš vremena ni prostora) da se prije svega "družiš" s ljudima (na kraju krajeva da upoznaš zanimljive ljude koje ovako u real lifeu ne bi imala ni prilike upoznati), pa onda i da sama sebe propituješ i tešeš svoje argumente na nekoj temi, pa ti eto bude drago kad uspiješ u raspravi, kad dobiješ potvrdu točnosti svog stava ili kad tvoje tvrdnje (posebice ako nisu mainstream) naiđu na interes ili potvrdu čitatelja ili i kad nešto novo naučiš (ovo je meni bitan aspekt), pa i svoj dosadašnji stav promijeniš (ali naravno konkretnom sugovorniku ne priznaš ).

X

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

meni je najgora što puuuuuno čitam forum i svi su mi poznati i o većini sam stekla neko mišljenje, a nekolicinu zanm i u rl....ali jako malo pišem pa kao da je nevidiljivom tintom pisano...nitko ništa... a meni sve čudno pa kako...pa znamo se .... dobri smo si

otprlike isto kao i kad sretnem nekog glumca...pa se sve nećkam hoću li pozrdaviti ili ne...jer ja njih znam.....samo oni mene ne

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ninik ja te uvijek vidim i nedostajem mi onaj lijepi avatar, ovaj me zbunjuje.

da inace ne volim cesto mijenjanje avatara, recimo na forkin se jos nisam navikla mada je tu sad vec jako dugo.

cekam dan kad mozemo slaviti ove godine je slavlje 8.7.

naniluc avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Crvi, budizam, judeizam, kršćanstvo, sve je to nešto u što neka osoba vjeruje i ja to poštujem. Čak i mišljenje pinguinice koja me jučer doooobro oprala . Nikog ne žalim zbog uvjerenja

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ninik ja te uvijek vidim i nedostajem mi onaj lijepi avatar, ovaj me zbunjuje.

da inace ne volim cesto mijenjanje avatara, recimo na forkin se jos nisam navikla mada je tu sad vec jako dugo.

cekam dan kad mozemo slaviti ove godine je slavlje 8.7.
    baš si ljubazna...ti si jedna od ove tri forumašice koje fakat i znam i jedino mi i ti svaki put nešto odgovoriš ...i to je to... ostali šute....

a 8.7. se ćupi vraća s mora ...pa možda i navratimo

Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •