Branite li djeci slušanje šunda ili ih puštate da slušaju što žele, sve u nadi da će ih proći....
Ja ne mogu reći da strogo branim, ali trudim ih se usmjeravati. Elem, MM radi na tv, pa je sad na Dori i u tu svrhu smo i gledali. Ali, oooo užasa....Nemam riječi kakvo bi to razočarenje za mene bilo kad bi mi netko od mojih troje zapjevušio štikla, trava nikla, očiodsafiranedajumimira ili ona od doris fucking rozga.
Prije godinu ili dvije išla je na tv dječja emisija, zaboravila sam kako se zove, uglavnom Bembo i Ivanka, emisija ok, kadli gosti ....Colonia. I dok su petogodišnja dječica plesala u studiju, moji ispred tv, Colonia je izabrala svoj čuveni hit Dok ljuljaju se kreveti....Pa ono...što da kažem. Enivej, htjedoh pokrenuti nekakvu akciju kojom bih urednicima dječjih programa dala do znanja što je primjereno djeci, a što nije, ali u razgovoru s prijateljima vidim da i nemam mnogo istomišljenika. Uglavnom, ne smatraju glazbu nekom bitnom od komponenata odgoja, simpatično im je kad trogodišnja klinka zapjeva Mala je dala....
Što vi mislite?