Lu prvotno napisa
dok je ovako mali treba slusati samo kvalitetnu glazbu pa ce kasnije sam odrediti sta ce slusati. ali sa dobrim temeljima kasniji izbor ce sigurno biti kvalitetniji. sta ne znaci da mm i ja slusamo samo klasiku. naprotiv.
potpisujem.
moje mišljenje:
nitko svom djetetu ne bi dao da jede smeće iz kante za smeće, jer je to kao strašno, ali nije strašno kad mu dijete sluša "smeće"/mislim na djecu od recimo 0-3,4 godine/
meni muzika tipa humpa-cumpa seve i kompanije stvarno zagađuje floru, faunu i zrak

kao i sve ostalo u prvim godinama života, tako i glazba ima neprocjenjiv značaj za opći razvoj i kultiviranje sluha, uostalom znanstveno je dokazan npr. pozitivan učinak mozarta i klasike općenito kod beba.
i nije mi smiješno i simpa kad klinka od 5 godina na npr. turbo limaču pjeva pjesmice od magazina ili colonije sa tekstovima koje može pjevati jedino ako ima 30 godina i "bogato životno iskustvo" iza sebe.
zapravo mi uopće nije jasno kako se ne pravi selekcija pjesama. naravno, to govori nešto i o ukusu njihovih roditelja kojima je normalno da im dijete nastupi na TV sa takvom pjesmicom, ma zapravo na žalost o masovnom ukusu ljudi koji nas okružuju..
naravno, ne mogu znati što će moje djete slušati kada odraste, ali ja ću mu ponuditi u kući kvalitetnu glazbu, u nadi da....
by the way nemojte me zamišljati kako ovo pišem uz zvuke Bethovena, i ja slušam radio znatevećkoji