eh da i jedan dan sam spičila na povratku s plaže s 3 klinaca do one crkvice Male gospe na brdu iza Dragova, pa smo malo i planinarili do gore...

Čak su mi i dućani s onim ambalažama/stalcima iz valjda '75 bili simpatični, nije mi smetao ni ograničen asortiman proizvoda. Mislim da je pun pogodak bio što smo uzeli smještaj baš na toj strani otoka gdje su sve najljepše plaže. Na Mljetu smo fulali što nismo bili bliže Nacionalnom parku ili Saplunari, nego onako nasred otoka pa ti je sve dosta daleko. Ako se već vozim autom da ne moram svako popodne bit u autu po pola sata. To mi je bilo super na dugom otoku, kažem pogodili smo lokaciju.

Eh da smještaj je bio odličan, preporučim nekome od vas ako zatreba. Mi smo imali apartman od nekih 65-70m2 s 2 spavaće sobe, boravak, kuhinja, wc, manji balkončić za 50 EUR (spuštali smo cijenu jer smo bili 2 tjedna i još 2 obitelji u istoj kući). Definitvino odlican value for money sto na Mljetu nije bilo i to me blago zivciralo, dobiješ ispodprosjecan smjestaj (nečist apartman) za nebulozno velike pare. daj me nemoj, meni nije problem platiti ako nešto vrijedi al me nemoj pravit budalom.

Jako mi se svidjela ona šetnjica u Božavi od depadansi desno i kako su prirodu uklopili u ambijent (depandansi i čak hotela).
U Salima mi se svidjela ona šetnjica oko poluotoka, idealna za trčanje al taj dan sam bila s djecom i to nije bilo moguće i one stijene ispod (kao i u Božavi)....