Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 66

Tema: baby kolut za bebe za more

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno baby kolut za bebe za more

dobili smo na poklon onaj žuti kolut za more koji ima dvije trake u sredini i naslon pa se beba stavi u to za u more, pretpostavljam da svi znate o čemu se radi..
    sad, zanima me od kad ga smijemo koristiti s obzirom na to da mi sin ima 5 mjeseci, još ne sjedi i u kolutu se sav nekako izvali (probali na suho
    da li je to problem i da li će mu štetiti, s obzirom da nam je pedijatrica preporučila da ga još ne posjedamo već samo stavljamo u povišeni položaj od 4.5 mjeseca i da će on do sjedenja sam doći? posjedamo ga odnedavno samo u krilu ali ga čvrsto držimo.. ja nekako mislim da bi bilo dobro još malo pričekati.. što kažete? hvala
    Posljednje uređivanje od BusyBee : 29.06.2012. at 14:48

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

99% sam sigurna da ti dijete u tome neće htjet bit u moru, njima je jako bitno da osjete da ih mama ili tata drže kod takvih novih situacija kao što je kupanje u moru.
    Kao drugo, nemojte ga ni u krilu posjedat, pravilan položaj u krilu je da je dijete oslonjeno leđima na vas, jednom rukom ga držati preko prsa a drugom ispod koljena koja treba malo dignuti da dijete nimalo nije na guzi tj. trtici. Znači kao položaj u autosjedalici. I tako dok se samostalno ne posjedne. Pod samostalno mislim iz četveronožnog ili bočnog položaja, nikako ne povlačenjem za nešto.

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

hvala! za ovo povlačenje za ruke pa u sjedeći položaj non stop moram napominjati da se se ne radi pa se ljudi čudom čude!
    a u krilu ga i držim naslonjenog na sebe i ispod guze, nije to baš pravi sjedeći jer pazim da nema opterećenja za leđa i guzu, kao što sam rekla još on nije stabilan za takvo što..

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

moja se u tome jako volila kupati, ali tad je imala skoro godinu dana.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

možda bi bio bolji fredov obruč
    u njemu beba ne "sjedi"

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

e čula sam za to ali nemam pojma di ima za kupiti ga..

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    99% sam sigurna da ti dijete u tome neće htjet bit u moru, njima je jako bitno da osjete da ih mama ili tata drže kod takvih novih situacija kao što je kupanje u moru.
    Kao drugo, nemojte ga ni u krilu posjedat, pravilan položaj u krilu je da je dijete oslonjeno leđima na vas, jednom rukom ga držati preko prsa a drugom ispod koljena koja treba malo dignuti da dijete nimalo nije na guzi tj. trtici. Znači kao položaj u autosjedalici. I tako dok se samostalno ne posjedne. Pod samostalno mislim iz četveronožnog ili bočnog položaja, nikako ne povlačenjem za nešto.
    ovo mogu samo potpisati. svoje misljenje i iskustvo o rekvizitima sam rekla na topicu s bebom na moru.

takodjer argument o tome da se tako s djetetom moze u duboko smatram irelevantnim jer razmisljam da u duboku vodu idem s djetetom koje je dovoljno veliko da razumije da me primi za ramena ili ruku i dovoljno sposobno da se samo odrzi na vodi jer uvijek postoje faktori iznenadjenja poput valova, vjetra, okretanja, prevrtanja, pucanja...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj anasti prvotno napisa Vidi poruku
    nije ih bilo u hr. meni posudila frendica koja ga je kupila u brežicama slo u baby centru.i onda neki dan ga vidim u dm-u!! zadnji uhvatila meni je prosle godine bio fenomenalan. valjda ce i ove godine posluzit za malo manju bebu.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mislim da je beba od 5 mj premala za kolut. na nasem i pise da je za djecu koja stabilno sjede.
    Moja bebolina uziva u takvom kolutu, ali ona ima 10 mj, zna se posjesti i dignuti uz pridrzavanje.
    Cuvajte kolut za sljedecu godinu, eventualno za kraj ljeta.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ima u velikim dm-ovima, tipa u trgovackim centrima. Mi cekako drugu rundu jer su se svi prodali.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Listala sam danas brošuru od Baby centa i mislim da je 20-tak eur, neka akcija je.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ima u onom plivačkom centru ane sršen
    narator ili kako već se zove

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

dm garden mall, dm cc1 east,

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da se ne treba posjedati djecu dpk se sama nisu sposobna dovesti u sjedeci polozaj, ali mi nije jasno kako hraniti djecu koja se jos nisu sposobna sama posjesti? Naime, do 10. Mjeseca je normalno da se djeca ne dovode sama u sjedeci polozaj a sa dohranom se krece poslije 6. Mjeseca... Ja svoju drzim u krilu ali samo s jednom rukom preko prsa

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam svog hranila u kolicima, podigla mu malo naslon i onaj dio za noge tako da opet koljena budu povišena. Tek kad se posjeo je bio u hranilici. I to baš kad je čvrsto sjedio jer mi hranilica nema više položaja nego samo taj sjedeči.
    Posljednje uređivanje od koksy : 30.06.2012. at 14:03

Gabrielle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Moj ima 7 i pol mjeseci i stabilno sam sjedi, znači on može u taj kolut ići? A kakvi su ti iz dm-a, ne znam o čemu se radi?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

danas sam nabplazi vidjela nesto genijalno! rep od morskog psa! ima dva pojasa oko prsa a dijete drzi taj rep na povrsini i ono od starta ima pravilnu pozu za plivanje.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Jainina prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da se ne treba posjedati djecu dpk se sama nisu sposobna dovesti u sjedeci polozaj, ali mi nije jasno kako hraniti djecu koja se jos nisu sposobna sama posjesti? Naime, do 10. Mjeseca je normalno da se djeca ne dovode sama u sjedeci polozaj a sa dohranom se krece poslije 6. Mjeseca... Ja svoju drzim u krilu ali samo s jednom rukom preko prsa
    U autosjedalici (jajetu).

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    danas sam nabplazi vidjela nesto genijalno! rep od morskog psa! ima dva pojasa oko prsa a dijete drzi taj rep na povrsini i ono od starta ima pravilnu pozu za plivanje.
    Gdje ima za kupiti?

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    U autosjedalici (jajetu).
    Nisam bas pobornik konzumiranja hrane u polulezecem polozaju, nekako mi to nije prirodno a kolica i as ne koristim u kuci... Ali to su moje neke ideje kojih se drzim uglavom, rjesenja uvijek ima

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Jainina prvotno napisa Vidi poruku
    Gdje ima za kupiti?
    nr znam, obitelj je bila iz slovenije, nisam pitala jer meni ne treba. moja s w2mj. lezi na mom dlanu za pocetak.

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

imali smo taj kolut ( žuti ) i nismo ga koristili jer joj se baš i nije svidio a imala je 8 mjeseci....draže joj je bilo mami u rukama

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i mi smo imali taj žuti kolut, baby float, ali je malu užasno žuljao između nogu tako da je u njemu stalno plakala. a nikad se nije kupala gola već uvijek u kupaćicama. pa smo ga bacili.
    malome nisam niti probala to stavit. on ustvari nije nikad ništa želio na sebe, a nije baš previše ni volio biti po rukama kad smo u moru. najdraže mu je bilo da se sam brćka u plićaku i da ide u dubinu do vrata. zato je i počeo plivati malo prije svog 2. rođendana. sad sasvim ok pliva i roni ko odraslo dijete.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ne pričamo o običnom kolutu, nego o Fredovom. u njemu dijete ne sjedi, nego leži. swimtrainer. i crven je do 14 kg (od 5)

http://www.google.com/search?q=swimt...6M-watD1yuUCM:

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

moj mali ga je imao s osam mjeseci i uzivao je. skroz je plivao s nogicama...

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa Vidi poruku
    ne pričamo o običnom kolutu, nego o Fredovom. u njemu dijete ne sjedi, nego leži. swimtrainer. i crven je do 14 kg (od 5)

http://www.google.com/search?q=swimtrainer&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=en&client=safari#biv=i|3;d|16M-watD1yuUCM:
    to je taj kojeg ima za kupit u dm-u
    i košta, divnih i predivnih, našto malo manje od 200kn
    za jedno ljeto
    ne dam

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    za jedno ljeto
    ne dam
    ja sam iskoristila onaj popust 25% na jedan proizvod, pa sam ga dobila povoljnije...a i prodaš na burzi poslije

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Fredov kolut je zakon!!
    MI smo kupili onaj početni-crveni i malac je oduševljen!!
    Tražili smo ga po DM-nikako ga naći i na kraju smo ga kupili u dućanu Bebuška.

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

a gdje je taj dućkas?i koliko mu je cijena tamo?

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    za jedno ljeto
    ne dam
    pa nije za jedno ljeto
    "Preporučen za dob od 3 mjeseca do 4 godine. Namjenjen je dojenčadi i mališanima približne težine od 8 do 18 kilograma te je pogodan za početnike."

a u DM-u je još jeftiniji nego tu + popust....isplati se.... onaj obični žuti kolut je nekih 40ak kuna....i beba sjedi u njemu... a samo je do 11kg

http://bebuska.shoppingcentar.com.hr...21ct11636.html

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

evo netko na burzi prodaje fredov kolut za plivanje

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam probala svog malog staviti u taj fredov kolut od susjede, moj mali od deset mjeseci uživa u tome ljepo onako pluta bez da smo u strahu da se prevrne i možeš ljepo plivat i u dublju vodu s njim jer je stvarno djete u tom sigurno.To su prednosti, no ja ipak više volim tih 20 min. provesti u vodi u zagrljaju sa bebom, ljubkajući ga, on mene onako zagrli isto svojim ručicama i tako priljubljeni uživamo svaki dan na kupancu, tako da kolut ni ne gledam više.

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Probali pojas od prijatelja,naručili i čekamo mali super mlati nogicama

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

i ja sam ga kupila u dm-u,jedva čekam da ga maleni isproba,s popustom me izašlo 135 kn,mislim da se stvarno isplati uzeti

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Isprobali ga i sad napokon nas tri curke možemo skupa u duboko!! Bez njega je to bilo neizvedivo.. Beba se toliko opusti da se uspava kupajući

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Definitivno fredov kolut! Mozete i preko e baya nabavii vrlo povoljno! Moj sin se kupa (crveni kolutu) od nepuna 4mj starosti

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

je li taj kolut u dm-a isto swimtrainer koji prodaje ana srsen ili neki drugi?

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    je li taj kolut u dm-a isto swimtrainer koji prodaje ana srsen ili neki drugi?
    Je, to je taj

Vala3 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

moja mala (14 mjeseci)nema šanse da bi ušla kolut, stavila leptiriće ma niti da ih ja držim u ruci tako da se mi brčkamo u plićaku bez ičega. ja bih rado da ih nosi jer je to ipak dodatna sigurnost, ovako me uvijek strah da mi onako namazana isklizne, žali bože što smo to uopće i kupovali tako da se slažem sa koksy a taj fredov pojas, kolut or what je preskup ako ga beba neće htjeti nositi

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Moja bebuška jučer zaspala u fredovom pojasu! Rekla bi da joj se jako sviđa

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Definitivno fredov kolut! Mozete i preko e baya nabavii vrlo povoljno! Moj sin se kupa (crveni kolutu) od nepuna 4mj starosti
    Malo je pitanje ot, oprostite, al zanima me koliko ovako mala djeca smiju biti u moru? Kako ih štitite od suca, majica dugi rukav i kapica ili? Ja nikako ne mogu uhvatiti zgodan trenutak da je bućnem, ili spava ili mi se čini sunce jako...već u 9h osjećam da prži po koži.

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Smokvica. prvotno napisa Vidi poruku
    Moja bebuška jučer zaspala u fredovom pojasu! Rekla bi da joj se jako sviđa
    eeee da mi je to s mojim doživjet,ionako muku mučim sa uspavljivanjem od rođenja
    da se samo za to isplati,neće mi biti žao para

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj erina prvotno napisa Vidi poruku
    Malo je pitanje ot, oprostite, al zanima me koliko ovako mala djeca smiju biti u moru? Kako ih štitite od suca, majica dugi rukav i kapica ili? Ja nikako ne mogu uhvatiti zgodan trenutak da je bućnem, ili spava ili mi se čini sunce jako...već u 9h osjećam da prži po koži.
    Možeš kupat i u majici i u kapici, zašto ne? Ja sam svog od 11,5 mj tako kupala ali zato jer smo cijeli dan bili vani (nismo mogli drukčije) pa bi bili u hladu cijelo vrijeme a to malo kupanja je bio obučen.

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja presretna kupila fredov kolut, no mom malenom se ne sviđa, dva puta probali i odustali

mi nikad ne idemo na plažu prije 18 h, a i tada ludo prži sunce, najčešće idemo na plažu koja je u totalnoj sjeni, tada ga ne mažem, ali ako idemo tamo gdje prži sunce mazanje je obavezno

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Ares prvotno napisa Vidi poruku
    ja presretna kupila fredov kolut, no mom malenom se ne sviđa, dva puta probali i odustali

mi nikad ne idemo na plažu prije 18 h, a i tada ludo prži sunce, najčešće idemo na plažu koja je u totalnoj sjeni, tada ga ne mažem, ali ako idemo tamo gdje prži sunce mazanje je obavezno
    Prodaš?

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I ja bi kupila ako ima tko viska

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I ja kupujem.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

eto i mene, i ja bi kupila. koja pomama, za ne povjerovat!

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Vidim da je ovo do 18 kg, al ipak nisam sigurna je li moj star za to (ima 2 god). Plivaju li vasi dvo i trogodisnjaci s tim?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jel ima toga još u dm za kupiti? Ako ne, jel zna tko gdje ima?

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •