-
koliko ce vas ove godine kampirati "na divljaka" ?
mi smo obitelj kampista.. ja kampiram od kako sam se rodila i uvijek sam htjela da i moje dijete ima to iskustvo., prijasnjih godina smo uredno kampirali u kampovima i uzivali! međutim.. place su sve manje, kampovi sve skuplji.. i ove godine nam je ( kao i mnogima drugima ) doslo da jednostavno NEMOZEMO izdvojiti toliko novaca za odlazak u kamp, pogotovo jer se cijene sada krecu kao i cijene aprtmana. nismo tipovi kojima je pojam odmora sjedenje u klimatiziranom apartmanu, nego nam je pojam odmora, more, kupanje, ribolov i spavanje pod zvijezdama.. u svakom slucaju nesto sasvim drugacije od svakodnevice!
e sad, obzirom na situaciju, nemanje love, a i dalje zelimo priustiti svima nama odmor., odlucili smo se na ocajnicki potez kampiranja na divljaka. Nekad smo znali otici sami, spavati na plazi, ali sa djetetom nismo nikada bili..
ima li vas koji prakticirate ovaj vid kampiranja ili ga planirate poceti prakticirati? moj sin ima 5 godina, ne boji se mraka i mislim da je spreman za jednu takvu avanturu 
o mjestima gdje se ide na divlje kampiranje., mozda radije nebi.. obzirom da je po zakonu kaznjivo, a kazne su ogromneeee... a nikad ne znas kada big brother gleda
-
Mene bi bilo strah kampirati na divlje.
Zar su stvarnontakve cijene, mali sator, odrasla osoba i dijete, bez struje i sl, u nekom malo manje popularnom kampu... ?
Mi cemo sigurno kampirati u vrtu. Hocemo li u kamp na par dana ovisi o obiteljskoj situacij. Ako ja ne budem mogla, ici ce starija curka s tatom. Ona je prvi puta kampirala s 3.5 god i bila odusevljena.
-
ako ides samo na vikend onda nije problem.. ali i tako te minimalno dodje 15 eura dnevno., auto, sator jedna osoba i dijete. auto vise ne mozes ostaviti nigdje vani, jer se sve naplacuje.. a svega toga se nakupi puno.. mi smo inace u rijeci, a istra i cijeli kvarner imaju stvarno paprene cijene kampova., a opet do dalmacije ako idemo onda nam dodje puno put. ovdje u okolici nisam nasla niti jedan jedini kamp gdje bi mogli kampirati za manje od 30 eura dnevno ( sator, struja, auto, dvije osobe i dijete..). godinama smo isli u njivice, ali oni su ove zime preuredili kamp, povisili cijene i to je to :/ 8 dana kampiranja bi nas doslo 2000 kn., pa za toliko mogu ici u Tunis!
kako god, situacija je ove godine takva..
-
Nizozenmski, slovački, danski , češki , itd itd forumi su sigurno puni takvih info, npr kako vozači kampera znaju za one sjajne lokacije za free npr priej nekoliko godina u Dubrovniku iza napuštene bolnice, ili u Bakru itd I kako ih toliko zna za tajni ulaz u Plitvice? Da nije neka knjiga tipa How to have holidays for free?
Ako je netko vičan stranim jezicima neka nađe nešto na forumima. Npr ako znate za neku posebnu lokaciju i GPRS detalje, proguglajte. Ja sam našla takvo nešto za Susak, ali je iz 2008.
A zamislite kad krenu porezi na vikendice - npr 100 kvadrata između 7000 i 11 000 kn godišnje (tak piše na jednom portalu - jučer), Svašta će se zanimljivo događati.
-
Samamama ako te mlgu utjesiti, petogodisnjaku ce vikend biti dovoljno za nezaboravnu avanturu, ne treba njima osam dana.
Mojoj je dozivljaj voznja autobusom - bilo kamo. Pa recimo jednodnevni kupanjac na drugom kraju grada, s piknikom u parku, i dozivljaj za pet. ( sad ti malo zavidim jer ja tesko mogu na takve izlete s bebom)
Kad smo mm i ja poceli hodati, vodio me je u Moscenicku Dragu, prvim jutarnjim busom, vozili smo se do Moscenica pa pjeske dole, s prvim suncem i cvrcima. Nezaboravan dan, a jedini trosak je bila autobusna karta ( tj naoplata do pokazne)
-
kad smo bili u Crikvenici 2 polakokampera parkirala na rivi ispod Talasoterapije, čak i pekli roštilj
-
Jeste pogledali cijene kampa u Valunu?
Kamp je mali i prekrasan. Ono samo za šatore.
-
A da odete biciklama negdje ne predaleko pa ne morate placat za auto.
-
-
Ovo je u mom susjedstvu ( nisam usporedjivala druge kampove)
http://www.jadran-hoteli.hr/ostro/cjenik.php
-
Klara,kakva je plaža za decu tu u kampu(kamp izgleda skroz slatko,i cene su pristupačne)?
Po slikama jedna izgleda ok,ali je mala.Znaš li da li su gužve od druge polovine avgusta?
-
Administratorica
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma