-
čarobnjak šivko iz topshopa
sad sam vidjela reklamu i bas bi mi to trebalo u kući. jel ima netko iskustva?
-
ja ti znam tri stara tekstilca koji tvrde da takve spravice baš i nisu nešto, moje mišljenje je bolje uzet poštenu rabljenu mašinu nego ovo,
ajd da je 100 kn još bi ti se isplatilo, ovako sumnjam...
-
Skupo ti je to - za 2 šivka kupiš si standardnu mašinu (ne baš neku koju bi Vještičica odabrala, nego neku za obične smrtnike).
Inače, kupila je moja mama prije x godina nešto slično u Trstu. Ne znam može li se usporediti, ali to njeno čudo imalo je samo jedan konac (ne gornji + donji kao standardna šivaća mašina) nego samo jedan.
To je bilo nemoguće podesiti da radi kako treba. Radi zapravo kao endlerica (moj dojam) i nije mi se sviđalo kako petlja taj konac, koji svaki čas puca.
Probala sam samo jednom i odustala, mama isto. Bog zna gdje je ta makina završila. Nekome to možda odgovara, meni se nije svidjelo. Sve što s tim možeš napraviti je pokrpati otparani porub majice (eventualno). Za ozbiljnije stvari nije.
Kako god bilo, ja to na tvom mjestu ne bih naručila, nego bih OTIŠLA to pogledati - imaš Top Shop u Garden Mallu i CC1 East. Ako ti se svidi - uzmi, ali nemoj se nasaditi na neviđeno.
-
imaš njihov dučan i u CC1 zapad
-
Slažem se s Peterlin, imali isto nešto sličnog i ništa nije valjalo. A imala sam i pravu malu mašinu iz Konzuma, šivala je ukupno 10-ak metara duljine šava i umrla...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma