-
Koliko friskih? Ja sam bila tamo prije tocno 10 mjeseci. Primalje moram pohvaliti stvarno su postivale moje zelje, ali lijecnici... Busenje vodenjaka pod izlikom da mi je mutna plodna voda sto se ispostavilo netocno. Drip na silu uz zastrasivanje da mi je dijete u stanju soka zbog te navodno mutne plodne vode koja je bila potpuno bistra.
Inzistiranje na lezanju na lijevom boku, ali cimje doktor izasao primalje su me digle. Jos su mi neke lijekove davali ali mi lijecnik nije htio reci sto iako sam ga vise puta pitala. Jednostavno me ignorirao, kad sam se zaderala sto mi daju, da ne zelim nista je izasao iz sobe. Primalja mi je zatim rekla "da mi daju malo vode u venu da ne debidriram", nisam medicinske struke, ali za to prvi put cujem.
Dijete su mi uzeli kad su mene odveli u sobu vratili ga tek nakon 4 sata.
Zbilja jos jednom pohvale primalji kojoj ne znam ime na zalost koja se cak i s lijecnikom raspravljala kako bi ispostivala moje zelje jer on nije bio za stolcic.
MM je cijelo vrijeme bio sa mnom, osim kad su me sivali. Osim tih pola sata na boku po naredbi lijecnika sam se namjestal kKo sam htjela, dali su mi loptu i da secem, ali mi nije pasalo jer imam jako nizak tlak tako da sab bila na krevetu. Nitko se nije derao na mene iako sam nekoliko puta bila upozorena da se stisam... Primalja me masirala cijelo vrijeme, tijesila, drzala za ruku, davala vode... Ma super je bila.
Taj grozni lijecnik je otisao sat vremena prije izgona tako da je i to super proslo, lijecnicu sam sljedeci put vidjela tijekom sivanja.
Da sam se razocarala, jesam. S obzirom na njihovu reputaciju ocekivala sam vise no ipak mislim da bih gore prosla negdje drugdje.