-
Termin za porod mi je 02.mj.2013., rodit ću u Rijeci pošto tu i živim, kako če biti vidjet ćemo, javit ću, nadam se dobro.
Ovo mi je druga trudnoća i baš se veslim bebici, nekako ju dugačije, "dublje", doživljavam nego prvu.
Planiram doći informirana na porod mislim da je to rodiljama jedan veliki plus, onda znaš što pitati,što očekivati i kako se boriti.
-
Ifigenija, ovo što ti govoriš je baš ono za što sam ja rekla da mi nikako nije jasno - vi koje ste to prošle opravdavate nehumane postupke (meni je nazivanje MENE glupačom ili muzarom poprilično nehumano i, na kraju krajeva, nekulturno). Dakle, ti koja prva možeš reći da nije bilo u redu i da se to ne bi trebalo događati... ti dođeš i kažeš da ne trebamo imati iluzije i očekivati tretman kraljice. To je ono što ja nikad neću shvatiti.
Nikad neću shvatiti ni svoju mamu kojoj je nesposobna babica skoro ubila dvoje djece (da stvar bude bolja, prijateljice su iz djetinjstva), a da ona nije nikako reagirala, da nije nikog tužila, da nije napravila medijsku hajku, da nije poduzela NIŠTA. Dobro, bilo je to još za vrijeme bivše države, ali ta žena i dan-danas radi.
Sad sam se već počela ponavljati, ali STVARNO to ne mogu shvatiti. OK, možda sam ja zlopamtilo. Svatko tko je meni učinio nešto nažao, a imao je dužnost da mi pomogne i da bude stručan i sposoban kad sam ja bila ranjiva (prvenstveno mislim na liječničko / bolničko osoblje, dakle, na ljude kojima je to posao, ili POZIV, kako oni to vole reći), ostao je kod mene zapamćen kao takav i sigurno nikad ništa lijepo neću reći o njemu, gdje god da se nađem.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma