Pokazuje rezultate 1 do 50 od 199

Tema: Što se to dešava u RI rodilištu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Danci_Krmed prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, Rijeka i Varaždin su dva mjesta gdje možeš očekivati isti tretman kao u svakm drugom Hrvatskom rodlištu, sa svim manama koje to ima, i uz male izuzetne prednosti na koje ako žena ima sreće može naići. Ali prodati priču da je sve super je nož u leđa svake žene koja odlazi tamo misleći da je donjela najbolju odluku jer je odabrala najbolje mjesto u zemlji, a to nije bojim se više moguće u Hrvatskoj.

Nije istina! Nemoj tako! Možda ti se položila kombinacija tako, vjerujem da i naše ponaanje i stavovi izazivaju ovakve i onakve reakcije!

Uz minorne incidente ja sam prezadovoljna tretmanom, uslugom, iskustvom i odnosom prema meni, suprugu i djeci tijekom velike većine svojih boravaka u bolnici, a ležala sam dvaput i na ginekologiji na Sv. Duhu i imam iskustvo iz prve ruke kako se tamo radi. Nebo i zemlja! Samo moraš znati po što ideš, kod koga ideš, zašto ideš i koliko daleko ćeš ići u tome da si omogućiš normalan ili barem lijep porod (ako je carski). Po meni - ne bih bitno bolje prošla u nekoj skupoj stranjskoj klinici.

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Samo moraš znati po što ideš, kod koga ideš, zašto ideš i koliko daleko ćeš ići u tome da si omogućiš normalan ili barem lijep porod (ako je carski). Po meni - ne bih bitno bolje prošla u nekoj skupoj stranjskoj klinici.
    Ifi, a što ćemo sa svim onim ženama koje nisu te sreće pa, eto, uz sebe imaju muža koje je lud-zbunjen-normalan ili možda nemaju nikakvog muža koji će se boriti za njih.
    Ili one koje su i sama preplašene, prvi im je porod, možda neinformirane, neznaju kod koga idu i nisu spremne na borbu. Zar one nisu zaslužile porod koji će im ostati u lijepom sjećanju?

Ja sam rodila u Varaždinu, imala sam najljepši mogući bolnički porod, nikakvih trauma, poštivala se svaka moja želja, ali sam itekako svjesna da je za to uvelike zaslužna sreća i duboko suosjećam sa svakom od vas koja je doživjela drugačije iskustvo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •