-
Osoblje foruma
tesko je generalizirati kada svatko ima drugacija ocekivanja i drugacije iskustvo, tesko je to pomiriti. U odnosu na porod u Petzrovoj 2000. moj porod, tj. cjelokupni boravak u Ri rodilištu 2008. je bio san snova. Suprug je bio samnom u predradjaoni jer smo imali srecu da smo bili sami, da je dosla jos jedna trudnica vjerojatno bi ga izbacili van, bili smo skupa dva sata nakon poroda i curka i on i ja, onda su njega otpremili a malu uzeli na pregled. Kako je bila vecer vjerojatno bi ju zadrzali cijelu noc ali sam j asvako malo pitala za nju pa su mi je i doveli nakon dva sata i nismo se vise razdvajale - sve se odvijalo u sobi, pregledi, vjezbice...sestre su bile izrazito ljubazne, ne znam kako hendlaju dojenje jer meni pomoc ovaj put nije trebala. Ja sam si uzela apartman i to mi je bila najbolja moguca odluka...cak smo i starijeg sina malo prosfercali iako je prestrasna praksa da ti dijete ne moze doci u posjetu. Tj. moze, ali na hodnik a bebicu ne mozes voditi van...
No, velim, kada sve to usporedjujem s Petrovom pred 12 godina ali i sa sadasnjom Petrovom, kako cujem, dojam je puno, puno bolji. Naravno da nije savrsen, tj. da je daleko od savrsenog i da i dalje moramo ustrajati u pritisku da se stvari promjene na bolje...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma