joj, Ifi, moram reagirat. za razliku od većine žena, meni je drugi porod bio dogovoreni carski (radi prvog cr, stanjen rez, bla, bla) i imala sam
napismeno od dr. sa Sv. Duha da MORAM na CR. Primili su me dan ranije no počeli su mi trudovi, spremili me u rađaonu i drugi dr. (znači kolega ovog prvog)
me napao da zašto JA hoću CR. Uspjela sam promrmljat da tako traži dr, ovaj je odmahnuo rukom i otišao. I ostavio me tamo 2 sata, u trudovima.
I primalja s natpisom pssssss, prirodan porod u tijeku me "milo" pogledala.
Dakle, da pojasnim-moja očekivanja su bila mala, nisam princezasta, mogu svašta progutat, ali i usprkos malim očekivanja osjećala sam se ko zadnje smeće.

Kod prvog poroda i ja sam ležala mjesec dana, imala sam preklamsiju, mogli smo zaglavit svo troje, odjelni dr. je bio katastraofa, sa jednom sestrom
sam se posvadila, ali sve te stvari su mi lako zaboravljive jer je porod bio, iako hitan CR, lijep, dr Blagajić divan, anesteziologica isto, prema meni su se ponašali
k'o prema čovjeku. I zbog svega ovoga, očekivala sam sličan tretman i kod drugog poroda, no od njega imam samo grč u želucu,i danas, nakon 4 godine.