Pokazuje rezultate 1 do 50 od 199

Tema: Što se to dešava u RI rodilištu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Tako je Danci. Mi smo na put u Rijeku i nazad (cestrina, gorivo) 3 dana boravka tamo za moju sestru i MM plus onih 100 eura koja moras platiti za prisustvo muza na porodu, dosta potrosili. Skoro 3 tisuce kuna. Za sto? Za nista. Iako se i ja znam tjesiti da je u Zg moglo biti i gore. Ovako sam barem dobila stolcic, izbjegla rezanje...

Ali isto tako mislim da se ne treba pomiriti sa takvom situacijom ni u RI ni nigdje. Zato sto nemam novaca za Austriju nemam pravo na human porod? Ako budemo sutile i mislile kako smo dobro prosle nista se nece promijeniti.

Ali najgore je to sto smo valjda u tom trenutku najranjivije. I ja sam isla nabrijana u rodiliste, misleci kako cu im nesto reci ako me budu silili na ista, ali u trenutku kad ti kazu da ti je dijete u distresu, sve pada u vodu. A da je to bila notorna laz, shvatis tek kasnije kad procitas otpusno pismo, porazgovaras sa babicom, zatrazis drugo misljenje od svog ginekologa... I tek onda shvatis sto su ti napravili i pocnes se osjecati kao g***o, kad se moram tako izraziti.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a o epiziotomiji i stetnosti i nepotrebnosti iste necu trositi rijeci. u velikoj vecini slucajeva je dovoljno samo da zena zauzme prirodniji polozaj za radanje. no izgleda da je to nekima od osoblja prevelika zrtva

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    a o epiziotomiji i stetnosti i nepotrebnosti iste necu trositi rijeci. u velikoj vecini slucajeva je dovoljno samo da zena zauzme prirodniji polozaj za radanje. no izgleda da je to nekima od osoblja prevelika zrtva
    Kad tako gledaš na to, onda tako i osjećaš, razumijem. Ja malo gledam i sa druge strane, liječničke. Iako, naravno da ima ljudi koji nisu dobri i brižni nikad, pa ni kao porodničari.
    Moj osobni skor što se tiče epiziotomije je 3:1 u korist NE. A i ova prva je bila toliko da je, za prvorotku i bebu od 4200, dva šava ( a sasvim sam prosječna, nigdje preširoka i rađala sam ležeći).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •