Moia draga,
no comment... ali radi ostalih kojime počinju doživljavati onakvom kakva nisam, ipak ću nešto napisati.
Dakle, da si pažljivo čitala moje postove, pročitala bi u prvom postu u kojem spominjem VB školjku da smo bili prisiljeni izabrati VB, a u nekom sljedećem da smo morali... svodi se na isto.

Dakle, nismo imali izbora. Kupaona je minijaturna, široka tek metar, htjeli smo normalan umivaonik, ne minijaturni, a VB je pred 8 godina, kad smo uređivali stan, jedini imao umivaonik koji nije imao i dio za pipu koji zapravo pojede 10-12 cm.
Zahvaljujući tome, morali smo i Hans Grohe zidnu pipu s potpisom (za kojeg mi se živo fučka) naručiti i čekati ju mjesecima i platiti ju toliko da mi je bilo neugodno reći koliko košta ako je tko pitao.
I pored tog umivaonika, na 20 cm dalje, nismo mogli uzeti drugačiju wc školjku, već iste završne obrade keramike, iste kvalitete.
Kredit koji otplaćujemo, je kredit za adaptaciju tavana, pretvorili smo tavan u stan i eto uz crijep, parket, pločice, prozore i razne instalacije kupili i umivaonik i wc školjku i tu nesretnu pipu. U tom stanu živimo i želimo da nam je lijep i funkcionalan. Da se već 8 godina moram umivati, prati zube u malom umivaoniku svako jutro bi bila nezadovoljna jer nismo uzeli veći. To je veća nevolja nego plaćanje skupe keramike u kreditu kojeg bi ionako plaćali... ako je rata zbog toga malo veća, briga me. Uživam kad uđem u kupaonu, ma koliko mala i nezgrapna ona bila i to je neprocjenjivo!

I sad, 8 godina nakon kupovine, ta školjka izgleda ko nova, nikad se nisam naročito trudila oko održavanja, nikad u njoj nisam imala razne visuljke koji mirišu i dezinficiraju i ne znam što sve rade. I nije mi žao ni lipe. I opet bi isto kupila. I svakom bi preporučila.

I za kraj, VB nije ništa fensi-šmensi... VB je nama egzotika. Vani VB je čista konzum klasa, imaju oni i pristupačnih i skupljih serija, samo mi kakvi jesmo vidimo samo ono što bliješti. Na sajmovima u Milanu i Frankfurtu sam vidjela šo je lukusz, što je fensi, što je skupo do boli. Firme za koje mi nikad nismo ni čuli. Za nas je VB nebo... e nije...