Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj adal prvotno napisa Vidi poruku
    spajalica kako mislis stanemo na wc ???nisam toliko luda,sve obavim u polusjedecem polozaju
    Nije nuno mislila da staneš (barem ja nisam tako shvatila), nego u tom polusjedu obavljaš i zapišavaš na sve strane.
    Naravno to ovisi koliko si visoka. Niske žemske, ne mogu pišati u polusjedu, ja mogu, imam duge noge.

Na wc sjednem samo doma i kod jedne frendice koja je stvarno frik za čišćenje.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Nije nuno mislila da staneš (barem ja nisam tako shvatila), nego u tom polusjedu obavljaš i zapišavaš na sve strane.
    Naravno to ovisi koliko si visoka. Niske žemske, ne mogu pišati u polusjedu, ja mogu, imam duge noge.

bas tako mislim

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku

to mi se jos nikad nije dogodilo
    a sad za pranje stvari prije pospremanja u friz.radim to jer su mlijecni proizvodi zamazani a konzerve prasnjave i onda to izgleda ruzno i u friz.i na stolu pa zbog toga ih perem...
    jaja isto sperem jer su skoro svaki put musava i govnjava i lakse mi ih je jednom oprati nego kasnije paziti da taj sastav ne zavrsi u kolacima ili necem drugom fuj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •