Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Sećam se one staaaare teme o (ne)urednosti. Ova sadašnja tema bi ujedno mogla biti odgovor na onu drugu "kuda ide ovaj forum?" Ide u opsesivno čišćenje, eto gde ide

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    Sećam se one staaaare teme o (ne)urednosti. Ova sadašnja tema bi ujedno mogla biti odgovor na onu drugu "kuda ide ovaj forum?" Ide u opsesivno čišćenje, eto gde ide
    lol
    gdje je ta stara tema? Bilo bi zgodno pogledati. Nekad su mi sudruzi u neurednosti bili glasniji. U dobra stara vremena sigurno nitko nije mogao reći da pere jaja i ostati živ

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    lol
    gdje je ta stara tema? Bilo bi zgodno pogledati. Nekad su mi sudruzi u neurednosti bili glasniji. U dobra stara vremena sigurno nitko nije mogao reći da pere jaja i ostati živ
    Oj!, to kaj ja perem jaja ne znači da sam picajzla i da mi je doma sve po konac i bez mrvička prašine.
    Samo ne volim kokošja govna u frižideru i na radnoj plohi u kuhinji.
    Usisavam i perem podove svakih par dana, kupaonicu perem jednom u 10 dana, prašinu brišem ... khm.. ne smijem ni reći, veš peglam po potrebi, prozore par puta godišnje...
    Od kuće idem s djecom oko pola 8-8, doma dolazim u 18h, radnim danom ne stignem niš osim napravit klopu, pospremit poslije jela, priredit djeci za sutra što im treba, i podružit se sa MM-om i klincima.
    Definitivno se ne smatram urednom, niti robom kuće i čišćenja, ali zbilja ne volim drek.
    Jbg.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •