Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
    A mene cijelo vrijeme muci taj Anemonin octenisept. :D
    Da li je to ono za dezinfekciju ogrebotina? Bocica od 50 ml kosta 40ak kuna? A recesija?
    Zato kupiš 1 litru i natačeš u tu malu flašicu po potrebi.
    Veliko pakovanje je jako jeftino (naspram malog), a meni stvarno odlično dođe.

Ručnik za ruke mijenjamo svaki dan, a za tijelo ima svako svoj.
    Mijenjam ih cca svaka 2-3 dana.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

spavaca mi je ko iz kataloga....sve je cici mici....ali je prostrana pa nije problem sve stavit na svoje mjesto....kad za sve uistinu postoji mjesto....

Kayyya avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Zato kupiš 1 litru i natačeš u tu malu flašicu po potrebi.
    Veliko pakovanje je jako jeftino (naspram malog), a meni stvarno odlično dođe.
    morat ću razočarati svekoliku populaciju, ali octenisept i plivasept dezinficiraju samo kožu (octenisept i sluznice) i djeluju samo u prisustvu organskih tvari. ne dezinficiraju ni wc dasku ni lavabo ni porigani tepih. ovo zadnje sam saznala tako što sam u apoteci pitala hoće li išta pomoći ako našpricam mjesto di je bilo ispovraćano pa mi je magistra fino objasnila da postoje proizvodi za dezinfekciju stvari, a posebni za dezinfekciju ruku i ostatka tijela

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Kayyya prvotno napisa Vidi poruku
    morat ću razočarati svekoliku populaciju, ali octenisept i plivasept dezinficiraju samo kožu (octenisept i sluznice) i djeluju samo u prisustvu organskih tvari. ne dezinficiraju ni wc dasku ni lavabo ni porigani tepih. ovo zadnje sam saznala tako što sam u apoteci pitala hoće li išta pomoći ako našpricam mjesto di je bilo ispovraćano pa mi je magistra fino objasnila da postoje proizvodi za dezinfekciju stvari, a posebni za dezinfekciju ruku i ostatka tijela
    i sad si joj srusila koncepciju, sad ce morati koristiti 70% EtOH, a to pak kosta
    ili ce preci na dorbu staru i provjerenu rakiju,
    i eto ti kako zagorci piju. krenu koristit sve u svrhu urednosti a na kraju zaborave sta im je za WC, sta za jajca a sta za use.

srecom ovo tipkam jer ne znam kako bi ovo mogla glasno reci.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 12.07.2012. at 17:32

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Kayyya prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nije mi to specijalno razočaranje.
    Meni bitno da pošpricam i obrišem, ionako ne vidim bakterije ni prije, ni kasnije.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim, meni jasno
    drugima nije
    uvijek napipam sumnjive mokre fleke i sve ih se rijesim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove