Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da u svima nama čuči jedan mali frik i jedan malli zmazanac. Samo su nam neke potpuno druge stvari važne.
    S ovim se 100% slažem. Ok kod nekih je samo jedan veliki frik.
    Ali obično je baš tako, neke stvari su nam jako bitne da su čiste, a druge nimalo.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    S ovim se 100% slažem. Ok kod nekih je samo jedan veliki frik.
    Ali obično je baš tako, neke stvari su nam jako bitne da su čiste, a druge nimalo.

Na stranu moj krevetac, ali mislim da moje navike i navike mojih ukućana nisu baš tako strašne. Iskreno, gore bi mi bilo da sam ovisna o pranju podova i da svaki drugi dan kada dođem doma oko 18h krenem pospremati umjesto da pojedem sa obitelji, riješim suđe, priredim krevete za spavanje isotatak večeri provedem u igri sa djecom i kasnije u igri sa MM-om.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa Vidi poruku
    Na stranu moj krevetac, ali mislim da moje navike i navike mojih ukućana nisu baš tako strašne. Iskreno, gore bi mi bilo da sam ovisna o pranju podova i da svaki drugi dan kada dođem doma oko 18h krenem pospremati umjesto da pojedem sa obitelji, riješim suđe, priredim krevete za spavanje isotatak večeri provedem u igri sa djecom i kasnije u igri sa MM-om.
    Vidim da si se nadovezala na moj post o frikovima, ali na tebe uopće nisam pomislila. peri ti jaja koliko želiš, ne smatram te frikom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •