Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa Vidi poruku
    veliki X
    Kada mi MOJE dijete ponudi svoj slatkač ili nešto iz tanjura da probam, nikad nisam ni pomislila da ga odbijem bez obzira što sam svjesna karijesa, itd. U tom trenutku sretna sam što dilijelimo predivan trenutak druženja i bliskosti.
    Pa i ja probam ako mi dijete ponudi, ali zagrabim čistom žlicom, zašto da mu slinim po hrani?

Što se tiče jela u gostima. Ionako smo jelom ponuđeni samo kod bliskih prijatelja i nemam problem s time da kod njih jedem i svjesna sam da dodiruju hranu.
    Nije to nešto što pod svaku cijenu nastojim izbječi, niti od toga bježim, ali ne moram ja zbog toga po svemu sliniti.

Isto tako uvijek se može dogoditi (a imali smo i tu temu) da ti konobar pljune u šalicu, ili da dobiješ neopranu šalicu u kafiću, ok živim s tim rizikom, ali ga ne tražim kad naručujem da mi baš pljune u šalicu, obliže ju ili tako nešto, jer je to meni ok.
    Nadam se da se kuži razlika.

Jedno je što nešto netoleriramo, gadi nam se, ali ne znači da to pod mus izbjegavamo i da je život podređen toj misiji.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 16.07.2012. at 13:23

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

[QUOTE=Anemona;2186800]Pa i ja probam ako mi dijete ponudi, ali zagrabim čistom žlicom, zašto da mu slinim po hrani?

QUOTE]

Sladoled u kornetu, tijekom šetnje gradom?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

[QUOTE=mamasch;2186832]
    Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Pa i ja probam ako mi dijete ponudi, ali zagrabim čistom žlicom, zašto da mu slinim po hrani?

QUOTE]

Sladoled u kornetu, tijekom šetnje gradom?
    Nije mi nikad ponudio sladoled, pa ne znam.
    Ali, zar bi bio problem da kažem: hvala zlato, samo ti papaj?
    Da li bi radi toga bili manje bliski?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •