Stranica 26 od 37 PrviPrvi ... 16242526272836 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,251 do 1,300 od 1838

Tema: Neurednost

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Znamo, Cheerilee, znamo, ne može kod tebe biti drugačije. Ali, bit će i kod mene jednom tako, barem na jedan dan, sigurno.
    Iako, tražim mekanu torbu-frižider već tjedan dana, mojim "sistemom" spremanja tko zna gdje je završila. Kad kupim novu, vjerojatno će ova iskrsnuti. Bilo bi mi jeftinije znati gdje što stoji, ali...

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    ja vise ni etikete sa kozmetike ne citam na wc-u
    tu ljubav sam platila posteno :hemopropin: i jok, nema vise
    wham, bam, thank you mam u prenesenom znacenju

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Imam jednu veeeliku ladicu sa beštekom i popratnim priborom,
    sve je razvrstano;
    žlice, vilice, noževi, male žličice, posebno je drveni pribor posebno metalni, veliki noževi su također u zasebnom odjeljku unutar te ladice....
    E sad je dosta!Ti si ženo stvarno bolesna(od čistoće)!

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Za nozeve mi je idealno rjesenje onaj zidni magnet. Nema rezanja prstiju.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Iskreno, nikad mi na pamet nije palo da neki nemaju sortiran beštek?!
    I kak onda kad se ide jesti? Prebireš po ladici tražeći žlicu? Ili kako?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

bome ni ja još nisam vidjela nerazvrstan beštek
    ni u najneurednijim i najzapuštenijim kućama

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Cheerilee prvotno napisa
    Imam jednu veeeliku ladicu sa beštekom i popratnim priborom,
    sve je razvrstano;
    žlice, vilice, noževi, male žličice, posebno je drveni pribor posebno metalni, veliki noževi su također u zasebnom odjeljku unutar te ladice....

Citiraj silkica prvotno napisa Vidi poruku
    E sad je dosta!Ti si ženo stvarno bolesna(od čistoće)!

Silkica Pa ovo je najnormalnija posuda za beštek koja ide u ladice, ništa posebno.
    Posljednje uređivanje od borka : 16.07.2012. at 21:07

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj borka prvotno napisa Vidi poruku
    Silkica Pa ovo je najnormalnija posuda za beštek koja ide u ladice, ništa posebno.

Pa da, upravo to...
    može bit drvena, metalna, ili pak ona fiksna plastična......

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Jeste zapele za kenjanje i telefoniranje. Večinu puta dođem u wc samo radi telefoniranja. Uzmem kavu i u obleki sjednem na wc. Jednostavno tu imam najviše mira.
    Kao što se i vidi, očito ima razlog zašto uvijek napominjem da mi je wc higijenski ispravan. Mislim da mi je to najbolje očišćena prostorija u kući.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

nakon nekoliko dana sjetila sam se na što me podsjeća ova tema. kad sam bila dijete , sedamdesetih godina prošlog stoljeća povremeno bi me baka ostavila par dana doma da se oporavim prije vrtića. i tako bi ja s njom odlazila kafenisati. ono što mi je zapalo za uho su bili beskrajni razgovori žena/baka o tome kako peru, peglaju, glancaju parket i sl.
    kad sam pitala mog tatu zašto pričaju samo o tome on mi je lijepo objasnio da su to žene druge generacije, da nisu imale priliku ići u školu, uglavnom nisu nikad radile i čišćenje kuće je jedino na što mogu biti ponosne. sjećam se da je objasnio da one jako loše čitaju pa ne mogu ići u knjižnicu i birati knjige nego ribaju pločice.
    hm, ne želim vas uvrijediti, ali djevojke oko nas je prekrasan svijet, čemu hvatati krpu, radite nešto mozgom a ne rukama.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

A ti ne radiš niš od toga ili samo nikad ne pričaš s nekim spremanju, i sl?

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

nekako mi wc nikako nije mjesto gdje želim provoditi više vremena nego što je najpotrebnije (uz čišćenje, naravno). ako želim telefonirati, odmoriti se (malo dremnuti) ili pročitati knjigu imam tišinu spavaće sobe.

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ma više sam mislila na onaj dio razvrstavanja:drveni,metalni,plastični...Kod mene su noževi u jednom pretincu(i metalni i drveni a bogami ima i par sa plastičnom drškom),kašike u jednom,da sad ne pričam dalje...A kao i kod većine ostali pribor je u drugoj ladici,razbacan.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    sanjala ljude koji obavljaju-to što obavljaju i drže knjigu iz knjižnice (koju upravo čitam).
    Ne znam sto si tocno zamisljas, ali u trenutku kada bi se moglo dogoditi ista iole nehigijenski, ono sto citam vec je odlozeno i uzima se u ruke tek nakon pranja ruku.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ma ne, žlice, vilice, noževi, žličice, to je razvrstano, svako u svom pretincu. Ona druga ladica gdje su kuhače, paj (ono čime se vadi juha), žlice za salatu, noževi za neke posebne namjene, metlice za mazat jaje po kolaču...i takve stvari nikad ne mogu dobro razvrstati, pa je rasuto.

Ustvari meni je čišćenje i slaganje zadnja stvar na svijetu koju želim raditi. Zato i napravim usput.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Gadi mi se čitanje u zahodu.
    Ne jer mi se ono-doslovno gadi nečija navika-baš me briga za to.
    Nego jer sam dok nisam kupila čitač (jer sam preškrta da kupujem knjige u papiru) sanjala ljude koji obavljaju-to što obavljaju i drže knjigu iz knjižnice (koju upravo čitam).
    Odvratno.
    ja ne posudjujem iz knjiznice, ne jer mi se gadi vec jer ne znam vratiti, nakon ovog tvog opisa i meni je moj kindle jos drazi

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nego jer sam dok nisam kupila čitač (jer sam preškrta da kupujem knjige u papiru) sanjala ljude koji obavljaju-to što obavljaju i drže knjigu iz knjižnice (koju upravo čitam).
    Odvratno.
    jbg. sad će mi se gaditi čitati knjigu iz knjižnice u krevetu

kod nas su u wc-u katalozi od trgovačkih lanaca
    prelistaju se i bace
    eventualno novine
    knjige i wc ne idu skupa

dijete je počelo čitati u wc-u stripove, ali ću je morati od toga odučiti

+ razlog što je navela summer
    zahodski čitači završe čitajući uputstva za faktu

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ok, kak vi citate da vam je sve gadljivo?
    udjem u kupaonu, spustim sta imam na lavabo ili ladicu ili ormaric, skinem hlace i gace dirajuci ih za pojas koji dolazi na bokove, sjedam, ne diram nis drugo, uzimam mob, primjerice, a kad zavrsim, mob spustam na ormaric, obrisem se, povucem vodu, operem ruke sapunom, obrisem ih, uzmem mob s ormarica i odlazim. o kakvim bakterijama pricamo?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

letećim

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ok, to si ti
    to sam ja
    ali si sigurna da netko ne obavi što ima, obriše se, onda povuče vodu bez da je prije ruke oprao
    onda dođe drugi put u wc, on, ili netko drugi, pa čita knjigu, povlači vodu hvatajući za tu ručku koju je netko prije dirao nakon što se brisao, pa okreće stranice knjige....
    a i odložiš knjigu, povučeš vodu a mikrokapljice špricajo okolo
    što ja znam, nije mi privlačno

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

evo,kad si konacno kupim ovako nesto sve ce mi ladice biti cici-mici....
    http://www.blum.com/us/en/01/40/60/index.php
    ove pregrade su pomicne,prilagodjavaju se sadrzaju ladice...milina....

joj,moja sis cesto zna drljati mocom a da prije nije usisala...pa time samo reorganizira mrve i dlake po podu....
    nego,jeli one koje imaju 4eronoznu ekipu u kuci nervira onaj ispuh usisivaca? sve mi macje dlake digne u zrak,trudim ga se okrecati od podrucja kojeg jos nisam presla ali svejedno prema svjetlu vidim kako lebde po zraku....i onda se vracam po jednom te istom mjestu ne bi li ih sto vise usisala.....

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    ok, kak vi citate da vam je sve gadljivo?
    udjem u kupaonu, spustim sta imam na lavabo ili ladicu ili ormaric, skinem hlace i gace dirajuci ih za pojas koji dolazi na bokove, sjedam, ne diram nis drugo, uzimam mob, primjerice, a kad zavrsim, mob spustam na ormaric, obrisem se, povucem vodu, operem ruke sapunom, obrisem ih, uzmem mob s ormarica i odlazim. o kakvim bakterijama pricamo?
    sta samo se obrises posle ka-ka
    sta sve jos necemo procitati na ovoj temi zaista se sazna svasta i nauci svasta

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ZS ovo je bas dobro
    a i mene uzasno nervira dok usisavam imam osjecaj da mi je uzaludan posao jer mi se cini da se sve opet vraca napolje ,odavno se spremam kupiti kakav na vodu ali eto jos nije dosao na red...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

A bide i pranje nakon nužde? Meni nepojmljivo bez pranja donjeg postroja. Tek onda ruke.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 16.07.2012. at 23:30

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ovaj na vodu nema "ispuha", a ni Roomba. Ništa ne leti.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Bila je vec tema o citanju u wc-u prije 5 godina valjda.
    I ja, ovakva neuredna, od tad posudujem knjige u knjiznici vrlo, vrlo rijetko.

Niti citam, niti cistim :D

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ma neeee,ne vraca se meni vanka ono sto sam usisala,imam usisivac sa HEPA filterom i super je,ali kako je jak,ima i jak ispuh motora koji mi raspuse i podigne prasinu i dlake gdje jos nisam usisala...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj adal prvotno napisa Vidi poruku
    sta samo se obrises posle ka-ka
    sta sve jos necemo procitati na ovoj temi zaista se sazna svasta i nauci svasta
    nisam uopce navela o kakvoj se nuzdi radi.

aleks, kuzim, zato sam ja jaaaako i jedino tu gadljiva- u wcu. opustena sam samo u svome i moje majke.
    mislim, ja sam imala traume kad mi je dijete krenulo u vrtic.
    a tek izlet...skoro ju nisam pustila, jer kako ce na wc...

ja nemam bide. nije mi potreban. i ne umivam se nakon nuzde da operem mikrokapljice i mikrobakterije i letece svastanesto :D

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovaj na vodu nema "ispuha", a ni Roomba. Ništa ne leti.
    ma kako nema,sis mi ima usisivac na vodu i motor isto ima onaj resetkasti otvor sa ispuhom....

ah,Roomba..tiha patnja..odustali smo kad smo procitali da se akumulatorska baterija mora cesto mijenjat....a puno kosta...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 16.07.2012. at 23:37

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
    Bila je vec tema o citanju u wc-u prije 5 godina valjda.
    I ja, ovakva neuredna, od tad posudujem knjige u knjiznici vrlo, vrlo rijetko.

Niti citam, niti cistim :D

krećemo od sebe, pa o nekim stvarima ne razmišljamo
    ali ne bi vjerovali koliko ljudi slabo peru ruke nakon wc-a
    koliki se muškarci popišaju u grmlje i ne operu ruke poslije toga
    što je rekla jedna poznanica kad se rukujem s muškarcem, često se rukujem s njihovim k.....

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    ma kako nema,sis mi ima usisivac na vodu i motor isto ima onaj resetkasti otvor sa ispuhom....

ah,Roomba..tiha patnja..odustali smo kad smo procitali da se akumulatorska baterija mora cesto mijenjat....a puno kosta...
    Sad sam išla proučavati ovaj na vodu ( inače je to igračka moga muža, ja s tim glomaznim ne čistim) i nema nikakav otvor osim onog gdje ulazi cijev. Točno je ovakav
    http://www.pevec.hr/proizvodi/bijela...ech-elit-2530/ I čisti super, samo ga ja ne volim čistiti, a kad se muž dobrovoljno javio, neka mu .

Roombu imam već, mislim, oko dvije godine, stalno je u pogonu, a ima tih kvadrata kod mene za čistiti, ima...i baterija je OK. On radi 2-3 sata bez umora i punjenja, a ja mu otvaram prostoriju po prostoriju. Ne možeš vjerovati kako dobro očisti.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Leonisa, ti dodji k meni kad god hoces.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku

što je rekla jedna poznanica kad se rukujem s muškarcem, često se rukujem s njihovim k.....

stvarno mi se toliko novih vidika otvara svaki dan.... ovaj topic je OPASAN

nikad više ništa neće biti isto...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

leonisa, slažem se s tvojim postovima vezanim uz wc.

A vezano za rukovanje s k., sad bi citirala neke forumašice, a kako ste onda djecu napravile, kad vam je problem rukovanje s k.

(P.S. Mrzim rukovanje i rijetko se rukujem.)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Odvratno.
    Slažem se, odvratno je....

He he he... ovo me podsjetilo na jednu knjigu koja mi je puno značila u mladosti: Knjige mog života (autobiografska knjiga Henrija Millera ) Cijelo jedno poglavlje posvećeno je čitanju na zahodu.

Kaže čovjek unutra ovako (citiram iz glave, po sjećanju):

Ima ljudi koji se na zahodu probijaju kroz debele romančine, a drugi tamo čitaju samo najtanje prozirno sranje. Treći, nedvojbeno, samo okreću stranice i sanjare. Čovjek bi se zapitao "Pa dobro, kakvi su ti njihovi snovi? Čime li su obojeni?"

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    zahodski čitači završe čitajući uputstva za faktu
    Ovo je genijalno! Odličan način za destimulaciju takvih aktivnosti... Muški dio moje primarne obitelji je prakticirao čitanje novina na zahodu sve dok ja prije 30 ili više godina nisam na zahodska vrata iznutra zalijepila onaj citat Henrija Millera, pa su polako prestali. Možda bi i inače, ali tko zna... Kak god bilo, više nitko ne čita na zahodu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    nakon nekoliko dana sjetila sam se na što me podsjeća ova tema. kad sam bila dijete , sedamdesetih godina prošlog stoljeća povremeno bi me baka ostavila par dana doma da se oporavim prije vrtića. i tako bi ja s njom odlazila kafenisati. ono što mi je zapalo za uho su bili beskrajni razgovori žena/baka o tome kako peru, peglaju, glancaju parket i sl.
    kad sam pitala mog tatu zašto pričaju samo o tome on mi je lijepo objasnio da su to žene druge generacije, da nisu imale priliku ići u školu, uglavnom nisu nikad radile i čišćenje kuće je jedino na što mogu biti ponosne. sjećam se da je objasnio da one jako loše čitaju pa ne mogu ići u knjižnicu i birati knjige nego ribaju pločice.
    hm, ne želim vas uvrijediti, ali djevojke oko nas je prekrasan svijet, čemu hvatati krpu, radite nešto mozgom a ne rukama.
    Paaa, ima u ovome i neke mračne istine. S druge strane, to ti je jedna od onih tema za frizeraj, kao i razgovori o tome kakvo je vrijeme ili o politici - svima su zajedničke, pa i čitačima knjiga. Istina je da ne bi trebale uvijek biti u centru, slažem se da ima ljepših i pametnijih stvari. Nažalost, i žene OVE generacije često za sebe misle da su bolje osobe ako su im pločice bolje oribane.

Ont. ja isto volim čisto i uredno, a ne volim čistiti i rediti. Trenutno imamo ljetnu akciju preuređenja boravka i izbacivanja starog namještaja + nabavku novog. Vodim računa da sve novo bude lagano i hitro za održavanje, pa da ostane više vremena za prekrasan svijet.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

A zahodski telefonisti u obleki, kako oni završe?
    U ludnici?

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ne radi se o bešteku - mislim da svi imamo razvrstan beštek (žlice, žličice, vilice, viličice, noževi, veliki noževi za pripermanje hranje, eventualno kuhače) u pretincima u prvoj ladici u kuhinji.
    Moje pitanje se odnosilo na famoznu Drugu ladicu u kojoj su već spomenute grabilice, lopatice, i sve ostalo što smo već nabrojali. Tzv.rasuti teret.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Odvratno.
    aaaa ovo je stvarno najjače do sada
    znači i posuđivanje knjiga je postalo nehigijenski
    e nema šanse, moram na ispiranje mozga da sve ovo zaboravim pa da mogu opet živjeti normalno
    a70v

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mah
    isto tako netko prdi dok cita knjigu, ili se pocese po jajcima ili guzici, ili kopa nos, ili polize prst da okrene stranicu
    takvim razmisljanjem ce se sve ogaditi, bas sve

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

prst u uvo i lalalalalalaalalalalalalalalalalalala
    ne čujem i ne vidim

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ne kužim kako se nekima tako gade drugi ljudi i njihove bakterije i izlučevine...A opet je toliko tu cura nabrijano na neki prirodni porod, na to da se odbije klistir, pa ti se beba rodi u tvom dr*ku i tak...Ono, malo mi je sve to skupa nelogično.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa Vidi poruku
    Ne radi se o bešteku - mislim da svi imamo razvrstan beštek (žlice, žličice, vilice, viličice, noževi, veliki noževi za pripermanje hranje, eventualno kuhače) u pretincima u prvoj ladici u kuhinji.
    Moje pitanje se odnosilo na famoznu Drugu ladicu u kojoj su već spomenute grabilice, lopatice, i sve ostalo što smo već nabrojali. Tzv.rasuti teret.

meni je sve u istom pretincu, od prvog dana sam tako posložila i sad kad vadim iz perilice samo stavim u odgovarajući odjeljak, nikakva nauka niti opsesija..

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ili leži bolestan, čita knjigu pa se svako malo zakašljava, kine.... i sto sve u najzanimljivijem delu

edit: ili što kaže apri stavi prst u uvo pa posle okreće stranice
    Posljednje uređivanje od vissnja : 17.07.2012. at 10:31

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

meni je sve u istom pretincu, od prvog dana sam tako posložila i sad kad vadim iz perilice samo stavim u odgovarajući odjeljak, nikakva nauka niti opsesija..
    Meni ne stane sve u jednu ladicu, nekako pretpostavljam da svi mi imamo barem dvije ladice sa beštekom i sličnim kuhinjskim potrepštinama.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Imam jednu veliku ladicu i sad kad razmišljam, stvarno ću sad za vrijeme go tražiti stolara da mi ugradi drvene pretince.
    Dodatak: ovi od plastike su mi preplitki, jer imam puno bešteka.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 17.07.2012. at 10:46

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

S time da satara naravno stoji u zadnjoj ladici ispod stolnjaka i kuhinjskih krpa.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    ili leži bolestan, čita knjigu pa se svako malo zakašljava, kine.... i sto sve u najzanimljivijem delu

edit: ili što kaže apri stavi prst u uvo pa posle okreće stranice
    mislim da ste bar neki od vas ovdje plaćeni da reklamirate te kindle čitače...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ne kužim kako se nekima tako gade drugi ljudi i njihove bakterije i izlučevine...A opet je toliko tu cura nabrijano na neki prirodni porod, na to da se odbije klistir, pa ti se beba rodi u tvom dr*ku i tak...Ono, malo mi je sve to skupa nelogično.
    pa ono..to su tvoje izlucevine.
    meni je najtezi dio bio praznjenje nakon klistira u wcu. sta sve tamo lezi...ajme...i one plahte jesu li dobro prokuhane i jel sve ubijeno. i komprese...
    doma znam da je sve to- moje

a opet, ja nisam gadljiva mogu zamislit koliko onaj koji je ima prstiju uusima i na ocima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •