joooj, sad mi kao lakše.... nisam jedina, ima nas za cijeli odjel na psihijatriji za popunit)
ma ozbiljno, ja sam svjesna da imam problem u glavi, ali ne merem si pomoći. jednostavno ne mogu živjeti u neredu, ne osjećam se dobro... valjda to ima nešto s control-freak karakternom crtom. naime, jedna sam od onih koji moraju sve planirati i imati pod kontrolom inače im izmiče tlo pod nogama... a red u kući i nije nešto što će ti izbjeći samo tako kontroli ako svaku stvar vratiš na svoje mjesto i omaneš krpom gdi vidiš da se skupilo nešto čega tu ne bi trebalo biti. tako da je čišćenje i pospremanje valjda i vid terapije za ovak'e k'o ja![]()

)
Odgovori s citatom
Na svu srecu, jos imamo robe za obuci, a u medjuvremenu trazim novi ormaric/kantu/kontejner/nesto za prljavi, tako da mi u nju stane jos vise izmedju dva pranja jer predvidjam da ce biti jos gore kad dodje beba. Sto se ovog prljavog poda tice, uz trudnocu, u prilog mi idu i radovi. Ono, hebi ga, ne da mi se prati ako mi svaki ili svaki drugi dan protrci netko u cipelama i izbrusi knauf (istinabog na katu, ali hoce to sici niz stepenice, samo u malim kolicinama).

na svakoj stranici ove teme nađem neku higijensku mjeru za koju do sad nikad nisam čula
auhhhh...